Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Xiaomi: Nέες φωτογραφίες και χαρακτηριστικα για το Mi-3S


Νέες καθαρές φωτογραφίες από την επερχόμενη συσκευή-ναυαρχίδα της Xiaomi, Μi-3S, κάνουν τον γύρω του διαδικτύου από την Κίνα. Σύντομα η εταιρία θα διαθέσει εμπορικά ένα ακόμη ενδιαφέρον high-end smartphone για την εκεί τοπική αγορά και μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε μερικά από τα κύρια specs του.

Πρώτα από όλα γίνεται γνωστό ότι το Mi-3S θα τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 801 με συχνότητα λειτουργίας στα 2.5GHz όπως μαρτυρά ένα screenhost από το AnTuTu. Στα 3GB θα ανέρχεται η RAM διευκολύνοντας περισσότερο την σταθερή του λειτουργία, ενώ θα έρθει με την έκδοση Android 4.4.2 KitKat. Ο εσωτερικός του αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16GB, με πληροφορίες δημοσιογράφων ότι θα υπάρξει και μεγαλύτερη έκδοση των 64GB.

Προηγούμενες φήμες μιλούσαν για μια οθόνη μεγέθους 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, όμως η σημερινή διαρροή δεν αναφέρεται στις διαστάσεις που θα έχει το πάνελ οθόνης της συσκευής.

Στις άλλες δύο φωτογραφίες απλώς βλέπουμε το Xiaomi Mi-3S από δύο διαφορετικές μεριές , ώστε να αποκτήσουμε μια ιδέα για τον σχεδιασμό του νέου μοντέλου, που φαίνεται εκ πρώτης όψεως να μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τους προκατόχους του, μόνο που θα φέρει πιο στρογγυλεμένες γωνίες.

Η επικρατέστερη άποψη για το κόστος του Xiaomi Mi-3S λέει πως η συσκευή δεν θα υπερβαίνει τα 320 δολάρια, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα καμία τέτοια πληροφορία. Αναμένουμε νέα!

Πηγή: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!