Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΒΑΛΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ


περίληψη
Η ταινία περιγράφει την πραγματική ιστορία της θρυλικής τραγουδίστριας της jazz, Monica Zetterlund, εστιάζοντας στην περίοδο γύρω στο 1965.

υπόθεση
Η Μόνικα, μια νεαρή και φιλόδοξη κοπέλα από μια επαρχιακή πόλη, είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει ως τραγουδίστρια τη δεκαετία του 60, μέσα στα εντυπωσιακά jazz club της Στοκχόλμης και της Νέας Υόρκης.Γίνεται μια εκπληκτική τραγουδίστρια και ηθοποιός. Πίσω όμως από όλη αυτή τη λάμψη δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη σκοτεινή πλευρά της δόξας και της επιτυχίας. Τα συνεχή ξενύχτια για δουλειά αλλά και διασκέδαση ανατρέπουν τις ισορροπίες της και η ζωή της καταλήγει να αποτελείται από ασταθείς ερωτικές σχέσεις, έναν πατέρα τον οποίο δεν μπορεί ποτέ να ικανοποιήσει και μία κόρη για την οποία δεν θα αποτελέσει ποτέ την ιδανική μητέρα. Αισθάνεται όλο και περισσότερο μπερδεμένη, και όταν φτάνει το πρωί, τη βρίσκει μόνη με ένα κοκτέιλ στο χέρι. Είναι άραγε ένας δρόμος χωρίς επιστροφή;

Παραγωγή: Σουηδική Σκηνοθεσία: Περ Φλι
Πρωταγωνιστούν: Εντα Μάγκνασον, Σβέριρ Γκιούντνασον, Σελ Μπέρκβιστ, Βέρα Βιτάλι, Σεσίλια Γιουν



Πηγή: athensblog.touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!