Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Κάνε τον γύρο του κόσμου χωρίς να πληρώσεις ούτε 1 ευρώ


Αν σας αρέσουν τα ταξίδια σίγουρα θα λατρέψετε την παρακάτω αγγελία " Ζητείται ταξιδιώτης που θα κάνει τον γύρο του κόσμου επί 6 μήνες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα". Αυτή είναι η αγγελία της εταιρίας Swiss! Σκοπός της εταιρίας, είναι ο ταξιδιώτης να επιθεωρήσει τις υπηρεσίες της εταιρίας. Επίσης να αφηγηθεί στον ιστότοπο όλες τις εμπειρίες του. Ό,τι έζησε, ό,τι είδε, ό,τι αγάπησε από τον κάθε προορισμό ξεχωριστά!

Η διαδικασία πρόσληψης ξεκίνησε! Ο ταξιδιώτης θα πρέπει να είναι Ελβετός ή υπήκοος χώρας- μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχει συμπληρώσει τα 18. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο!

Μέρος της αποστολής του, μεταξύ άλλων, είναι να ελέγξει κατά πόσον είναι ακριβείς οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία και να προσθέσει τις δικές του. Στη σύμβαση που θα υπογράψει διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!