Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Η Ελένη Μενεγάκη «προκάλεσε εγκεφαλικά» με το αποκαλυπτικό «ατύχημά» της


Η παρουσιάστρια αφού χαιρέτησε τους τηλεθεατές της πήγε να κάτσει άνετη και ωραία στην πολυθρόνα!
Η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόσεξε και μία κίνησή της ήταν αρκετή για να πάθουμε όλοι «εγκεφαλικά»! Η φούστα της παρουσιάστριας ήταν τόσο κοντή, που μόλις θέλησε να κάτσει σταυροπόδι ήρθε και η αποκάλυψη του εσωτερικού της κόσμου! Μάλιστα, το είδε από το μόνιτορ και αμέσως ρώτησε τον σκηνοθέτη της αν φάνηκε τίποτε και κατάλαβε ότι είχε on air ένα μικρό «ατυχηματάκι»!



Πηγή: to-gamato.com

Έφυγε από τη ζωή η λαϊκή ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου!


Την τελευταία της πνοή άφησε την Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου, στο νοσοκομείο «Μεταξά» του Πειραιά, στα 75 της χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο, η μεγάλη ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου.  ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το «αηδόνι» του ελληνικού τραγουδιού, η κατά κόσμον Ευγενία Βραχνού, γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα. Αρχικά σκόπευε να σπουδάσει στη Φυσικομαθηματική Σχολή, αλλά μετά τη γνωριμία της με τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα, τον οποίο θεωρούσε μέντορά της, έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1959 σαν τραγουδίστρια ελαφράς ορχήστρας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ.

Τραγούδησε πρώτη φορά μπροστά σε κοινό το 1964, οπότε με το τραγούδι του Πλέσσα «Τώρα» πήρε το Α” βραβείο στο Φεστιβάλ Ελαφράς Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Σύντομα καθιερώθηκε ως τραγουδίστρια του ελαφρού τραγουδιού και ερμήνευσε ντουέτα κυρίως με τον Γιάννη Βογιατζή.

Στα τέλη του 1970, κυριάρχησε στο λαϊκό τραγούδι και το 1982 συναντά τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος της κλείνει συμβόλαιο στην Columbia κι έτσι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και τραγουδώντας λαϊκά.

Υπήρξε βασική ερμηνεύτρια και μούσα πολλών συνθετών. Ερμήνευσε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιώργου Μουζάκη, του Κώστα Γιαννίδη, του Ζακ Ιακωβίδη, του Αττίκ, του Αλέκου Χρυσοβέργη, του Τάκη Μουσαφίρη κ.ά.

Είχε βραβευτεί για τη δουλειά της στην Ισπανία, την Πολωνία και την Σοβιετική Ένωση. Τα τελευταία χρόνια απείχε από τη δισκογραφία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ι. Στουρνάρας: Η τρόικα έπεσε έξω στις προβλέψεις της


Την εκτίμηση ότι η χώρα μας θα έχει ένα σημαντικό πρωτογενές πλεόνασμα πολύ πάνω από τον στόχο, διατύπωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στο συνέδριο με θέμα «Τολμήστε για τη Δημοκρατία», στο Μέγαρο Μουσικής.
Ειδικότερα, επισήμανε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα που θα δημοσιοποιηθεί θα είναι μια «πολύ-πολύ μεγάλη έκπληξη» και άσκησε κριτική κατά της τρόικας και των προβλέψεων που έκανε από το Σεπτέμβριο του 2013 και μετά.
Η τρόικα έπεσε τραγικά έξω στις προβλέψεις, επισήμανε ο κ.Στουρνάρας, σημειώνοντας ότι τον Σεπτέμβριο η τριμερής άφησε ένα χαρτί στο υπουργείο Οικονομικών με λανθασμένες δημοσιονομικές προβλέψεις με βάση τις οποίες ζητούσε μέτρα 3 δισ. ευρώ για το 2014 κάτι που δεν δέχθηκε η ελληνική πλευρά.
Αν το δεχόμουν θα ήταν μια μεγάλη καταστροφή, ανέφερε ο κ. Στουρνάρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επίσκεψη της Προξένου της Τσεχίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής


H Επίτιμος Πρόξενος της Τσέχικης Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη η Μαργαρίτα Ιγνατίδου μαζί συνοδευόμενη από τον σύζυγο της επιχειρηματία, Γεώργιο Ιγνατίδη, επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.
O Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηβασιλειάδης υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο γραφείο τους, την ανωτέρω Διπλωμάτη της Τσέχικης Δημοκρατίας μαζί με τον σύζυγο της.
Σκοπός της πρώτης επίσκεψης ήταν η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση θεμάτων αστυνομικής φύσεως που σχετίζονται με την τουριστική περίοδο τρέχοντος έτους, ενώ της επιδόθηκε σχετικό ενημερωτικό πληροφοριακό φυλλάδιο, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, που καταρτίσθηκε ειδικά προς τούτο από εμπειρογνώμονες, στελέχη της Υπηρεσίας μας, όπου διαλαμβάνονται χρήσιμες πληροφορίες κα κατευθύνσεις, που θα βοηθήσουν τους υπηκόους της χώρας της, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν το Νομό Χαλκιδικής τους προσεχείς καλοκαιρινούς μήνες του έτους 2014 και όχι μόνο, ώστε να έχουν μια ασφαλέστερη ακόμη καλύτερη και πιο ευχάριστη δυνατή διαμονή στην πανέμορφη και μοναδική για τις παραλίες της Χαλκιδική.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Επίτιμου Πρόξενου στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, απένειμε στην Επίτιμο Πρόξενο της Τσέχικης Δημοκρατίας κυρία Μαργαρίτα ΙΓΝΑΤΙΔΟΥ, αναμνηστικό ενθύμιο (press papier) με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης στο κάλεσμα για συνεργασία.
Η ανωτέρω Πρόξενος αποχώρησε φανερά συγκινημένη για την πρωτοβουλία αυτή, συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής για την συγκεκριμένη πρωτοποριακή για τα ελληνική δεδομένα πρόταση υπογραμμίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν για τον Νομό Χαλκιδικής αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, από την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης και δήλωσε εντυπωσιασμένη για την ενέργεια αυτή του Αστυνομικού Διευθυντή, καθόσον όπως τόνισε δεν έχει επανελήφθη ποτέ στο παρελθόν αντίστοιχη ενέργεια, παρόλο που αποτελεί επιτακτική ανάγκη η εκ των προτέρων προληπτική ενημέρωση των επισκεπτών λόγω του μεγάλου αριθμού των τουριστών που επισκέπτονται την Χώρα μας και ιδιαίτερη τη Χαλκιδική.
Από την πλευρά του, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών στο Νομό μας και δήλωσε ότι ανέλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία προκειμένου η Χαλκιδική να αποτελεί έναν από τους πιο ασφαλής ή καλύτερα ασφαλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη.



ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: «Αποδόμηση του δημόσιου σχολείου»


Η αποδόμηση του δημόσιου χαρακτήρα του σχολείου, με τη μείωση κατά 37% των δαπανών, με ένα σκληρότερο σύστημα εξετάσεων που θα οδηγήσει το 30% των μαθητών εκτός σχολείου, τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις καθηγητών που συνέπεια έχουν τόσο την απώλεια διδακτέων ωρών στα σχολεία όσο και χαμηλότερης ποιότητας εκπαίδευση, τονίστηκαν μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι των ΔΣ των ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι συμμετέχουν στην απεργία την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, που εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας το θέμα της διαθεσιμότητας.

«Όχι στην αποδόμηση του σχολείου»

Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη, ημερομηνία σταθμός, «μαύρη μέρα» για τα σχολεία, όπως είπαν χαρακτηριστικά οι καθηγητές, θα είναι η 23η Μαρτίου, καθώς πάνω από 445 καθηγητές θα βρεθούν εκτός των σχολείων, σημειώνοντας ότι θα υπάρχει και συνέχεια, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα σοβαρό πλήγμα (σ.σ. με τη μείωση των καθηγητών και την απώλεια διδακτικών ωρών) στην εκπαίδευση των μαθητών.
«Μέχρι πριν λίγα χρόνια μιλούσαμε για υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Ζαγορίδης, συμπληρώνοντας ότι «τώρα μιλάμε για αποδόμηση του δημόσιου σχολείου» με τις απολύσεις καθηγητών, που – παράλληλα – με ένα σκληρό εξεταστικό σύστημα στην Α’ Λυκείου, με την Τράπεζα Πανελλαδικών Θεμάτων θα υπάρχουν απώλειες της 30% στους μαθητές. Χαρακτηριστικά τονίστηκε ότι ήδη υπάρχουν απώλειες, καθώς σήμερα φοιτούν στα σχολεία λιγότεροι από 687.000 μαθητές, ενώ οι διαρροές αυξάνονται συνεχώς, κυρίως στα αστικά κέντρα. Χαρακτηριστική επίσης είναι η μελέτη του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, που αναφέρει ότι ένας στους τρεις μαθητές θα εγκαταλείψουν το σχολείο.
Επίσης αναφέρθηκε ότι στα περισσότερα σχολεία δεν υπάρχει πετρέλαιο, πολλοί μαθητές σιτίζονται από τους συλλόγους καθηγητών και γονέων, η απομάκρυνση των σχολικών φυλάκων δημιουργεί ανασφάλεια, η απομάκρυνση των καθαριστριών οδηγεί σε προβλήματα υγιεινής. «Το Υπουργείο Παιδείας επιμένει ότι παίρνει μέτρα για την αναβάθμιση του σχολείου, εμείς θεωρούμε ότι αποδομμείται», όπως είπαν χαρακτηριστικά.
Ακόμη τονίστηκε στη συνέντευξη ότι ως συνέπεια αυτής της αποδόμησης του δημόσιου σχολείου είναι η μετατροπή του σε ένα χώρο κατασκευής ευέλικτων εργαζομένων στο μέλλον, ανάλογα με τα συμφέροντα των επιχειρήσεων. Αναφέρθηκε ως παράδειγμα η συζήτηση για τη «Λευκή εβδομάδα», που πίεζαν οι ξενοδόχοι, σημειώνοντας ότι στο μέλλον με την ίδια λογική θα μπορεί να προστίθεται η να αφαιρείται ένα μάθημα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους οι καθηγητές απεργούν την Παρασκευή, που συζητείται η συνταγματικότητα του νόμου για τη διαθεσιμότητα στο ΣτΕ. Μάλιστα αντιπροσωπεία από τις ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης θα μεταβούν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που προγραμματίζεται, ενώ οι υπόλοιποι θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί έξω από Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΕΛΜΕ Πολυγύρου

Στο μεταξύ σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Πολυγύρου ζητά με ανακοίνωσή της, την άμεση έναρξη της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα σχολεία, που παρά την αναγγελία της από το Υπουργείο Παιδείας στην πράξη δεν υλοποιείται και την πρόσληψη όσων καθηγητών χρειαστεί για την καθιέρωσή της στα σχολεία, μια και – όπως τονίζει – θα μπορούσε να αποτελέσει μέτρο ενίσχυσης των μαθητών και οικονομικής ανακούφισης των οικογενειών τους, αφού – ειδικά στα ΕΠΑΛ – οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, η κατάργηση ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ και η μη διδασκαλία ακόμα και σήμερα πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων, δυναμιτίζει τη μαθησιακή διαδικασία.



Χαμός στο «Πρωινό»: Αυτό και αν ήταν ατύχημα της Σκορδά!


Η Φαίη Σκορδά την ώρα που βοηθούσε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να φτιάξει το παστίτσιο, είχε ένα ατύχημα.
Η παρουσιάστρια κάηκε την ώρα που έριχνε την κρέμα στο ταψί η μαγείρισσα. Αμέσως η μαγείρισσα την ρώτησε αν είναι καλά και η Φαίη απάντησε «Καλά...». Τότε η Αργυρώ της είπε: «Σήμερα όλα τα κάναμε, φάγαμε και καήκαμε...» και η Φαίη γέλασε!

 
Πηγή: to-gamato.com

ΕΛΜΕ Πολυγύρου: Ζητά τη διακοπή του προγράμματος ΕΥΖΗΝ


Την απόσυρση της εγκυκλίου για την εφαρμογή του προγράμματος Ε.Υ.ΖΗ.Ν. (Εθνική Δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων) και τη μη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα ζητά με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Πολυγύρου, καλώντας ταυτόχρονα τους γονείς να μην δεχθούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στην έρευνα, που ενδεχομένως να εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία τους, όπως αναφέρει.
«Την ώρα που μαθητές υποσιτίζονται και άλλοι λιποθυμούν από την πείνα, στερούνται τη θέρμανση και πεθαίνουν από τα μαγκάλια, λόγω της επιβολής των άθλιων μνημονίων είναι υποκρισία να ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για την φυσιολογική ανάπτυξη των εφήβων, χαρίζοντας χρήματα με αδιαφανείς διαδικασίες σε ημετέρους, σχεδιάζοντας προγράμματα ΕΥΖΗΝ, που θα δίνουν πληροφορίες για το ρυθμό ανάπτυξης των παιδιών, τη φυσική τους κατάσταση και την επάρκεια των διατροφικών τους συνηθειών, θέτοντας στην υπηρεσία του τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής όλης της χώρας», σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι «τέτοιου είδους έρευνες απαιτούν άλλου είδους υποδομές και συνεργασία με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διεπιστημονική συνεργασία, κοινοποίηση έγκυρων αποτελεσμάτων που θα συνοδεύονται από προτάσεις και τη λήψη μέτρων για την φυσιολογική ανάπτυξη των εφήβων».
Τέλος, τονίζεται ότι η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιείται σε βάρος του προγράμματος της γυμναστικής, ενώ οι πραγματικοί στόχοι της έρευνας, αλλά και οι αξιοποίηση των στοιχείων δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

4 έργα υποδομής του Δήμου Σιθωνίας μέσω του ΕΠΠΕΡΑΑ προϋπολογισμού 12 εκατ. ευρώ


Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΕΚΑ, Στ. Καλαφάτη, ο Δήμαχος Σιθωνίας Γιάννης Τζίτζιος παρουσίασε τέσσερα σημαντικά έργα που υλοποιούνται στο Δήμο Σιθωνίας μέσω ου Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ), συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, για την προβολή των έργων του ΕΠΠΕΡΑΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για τα εξής έργα:
1. «Συμπληρωματικά έργα αποχέτευσης οικισμού ΣΑΡΤΗΣ»
2. «Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Συκιάς Δήμου ΤΟΡΩΝΗΣ»
3. «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου εν κενώ –Η/Μ εγκαταστάσεις ανύψωσης λυμάτων στην περιοχή ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Δ.Δ. Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ»
4. «Αποκατάσταση τριών χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων Δήμου Σιθωνίας».


29 φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή


Αυτές οι φωτογραφίες είναι μοναδικές..Έχουν τραβηχτεί ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.Το αποτέλεσμα..μοναδικό ! Απολαύστε...

                                             

                                         

                                                       

                                                 

                                                

                                                                 

                            

                           

                                                          

                                                            

                                                            

                                                            

                                                      

                               

                                                       

                                       

                                                     

                                                                  

                                      

                                          

                                          

                                                       

                                         

                                                      

                              

              

                                                          

                                                     

                                        

Κάποιες από αυτές , ίσως , να έχουν δημιουργηθεί με Photoshop..αλλά ποιος νοιάζεται;

Πηγή: frappedoupoli.gr

Σαλέ για ακριβά γούστα!


Χαμάμ, Σεφ, ξεχωριστά- ιδιαίτερα γευστικότατα πιάτα, προσωπικός οδηγός και πολλά άλλα θα έχετε στην διάθεσή σας αν επισκεφτείτε ένα από τα πιο πολυτελή σαλέ της Ευρώπης! Σαλέ που θα σας μαγέψουν και θα σας αφήσουν μία γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό και την σκέψη σας! Τα πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, αποτελούν την αφορμή για αυτή την επίσκεψη, για αυτό το ταξίδι!

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το Chalet Bella Coola, Verbier στην Ελβετία! Η απόλαυση δεν σταματά μόνο στην Θέα. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του στην θερμαινόμενη πισίνα, να χαλαρώσει στο δικό του Χαμάμ, αλλά και να απολαύσει ένα ποτήρι σαμπάνια, από την ποικιλία που διαθέτει το συγκεκριμένο σαλέ! Η διαμονή για μία εβδομάδα στοιχίζει 32.650 δολάρια.

Μία στάση στο Chalet Le Coquelicot, Courchevel 1850, στην Γαλλία, θα σας έκανε να αισθανθείτε πραγματικά διάσημος, μιας και στο συγκεκριμένο σαλέ ε΄χουν παρελάσει σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού και όχι μόνο Βίου της Γαλλίας και Παγκοσμίως! Κάποιες από τις προσωπικότητες αυτές είναι, ο πρίγκιπας της Βρετανίας Χάρι, ο Πρόεδρος του Καζακστάν Nursultan Nazarbayev και άλλοι ρώσοι ολιγάρχες. Διαθέτει πολυτελέστατες πισίνες, μασάζ, Θέα και φυσικά Όνομα! Οι τιμές για τη διαμονή μιας εβδομάδας ξεκινούν από 52.945 δολάρια.

Το Chalet Artemis, St Anton, στην Αυστρία, ξεχωρίζει για πολλούς και διαφόρους λόγους! Ένας από τους λόγους αυτούς είναι ότι από εκεί έχουν περάσει σπουδαία ονόματα του Χολιγουντιανού βίου, όπως ο Brand Pitt και η Angelina Jolie. Iδιωτικό σινεμά, χαμάμ, πισίνες, εστιατόρια και τον Σεφ έτοιμο να σας ευχαριστήσει είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά του! Οι τιμές για τη διαμονή μιας εβδομάδας ξεκινούν από 3.415 δολάρια το άτομο.

Πηγή: touristorama.com

Ρώσοι νεόνυμφοι "τερματίζουν" τη γαμήλια φωτογραφία


Ένας Ρώσος μπλόγκερ έχει συγκεντρώσει τις πιο γελοίες φωτογραφίες γάμου συμπατριωτών του. Δείτε τες και προσπαθήστε να κρατηθείτε από τα γέλια.







Πηγή: news247.gr




Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ – ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ


Συγκλονιστικές εικόνες με το κοριτσάκι να μπαίνει στο περιπολικό και να ''χαιρετάει'' κουνώντας το χεράκι του, τους παρευρισκόμενους πολίτες που δεν ήξεραν τι να πουν για το απάνθρωπο θέαμα που έβλεπαν μπροστά τους. Και όλα αυτά για ένα ευρώ και σαράντα λεπτά. Αυτό το πανέμορφο πλασματάκι, μπαίνει στο περιπολικό και συλλαμβάνεται μαζί με την μαμά του.  Όχι γιατί έκανε κάτι κακό.  Απλά γιατί η μητέρα του δεν είχε βγάλει εισιτήριο στο λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκαν. Φτάσαμε στην εποχή όπου το δόγμα του ΣΟΚ καλά κρατεί. Ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου με στόχο το κέρδος και η ανθρώπινη αγάπη, η κατανόηση, η υπομονή έχουν πάει περίπατο.  Η καταγγελία ήρθε στο makeleio.gr μαζί με το σοκαριστικό βίντεο. Το τι έχει συμβεί θα το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Το τι θα έπρεπε να είχε συμβεί όμως θα σας αφήσουμε να το σκεφτείτε.
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή Μακελειό 4 και τη συχνότητα του ΖΟΟM.



Πηγή: makeleio.gr

Ένα φορτηγό αγάπης για την Κεφαλονιά! Και μετά, και άλλο ένα, και άλλο…Διαδώστε το!!!



To διάβασα στο προφίλ της φίλης μου, της Ισμήνης Μουσκέτα στο facebook…
 “Για όσους ενδιαφέρονται να στείλουν ό,τι μπορούν στους συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά…Επειδή κι εγώ ήθελα να στείλω κάποια πράγματα και δεν ήξερα το πως…Η εταιρεία ΩΚΥΑΛΟΣ θα στείλει με δικά της έξοδα ένα μεγάλο φορτηγό διεθνών μεταφορών στην Κεφαλονιά! Τα γραφεία της βρίσκονται 5 λεπτά από την Κηφισιά…
Βοηθήστε μας να γεμίσουμε τουλάχιστον ένα φορτηγό όσο γίνεται γρηγορότερα λόγω του κρύου που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Προωθείστε αυτό το μήνυμα, για οποιαδήποτε πληροφορία Inbox me!”
Και φυσικά, της έστειλα αμέσως μήνυμα! Που, πως, πότε; “Τώρα!”, “Εύκολα!”…
Θέλουμε να μαζέψουμε το συντομότερο κλινοσκεπάσματα, νερό και τρόφιμα που συντηρούνται εκτός ψυγείου. Αυτό ξεκίνησε σήμερα πού ήθελα να στείλω κάποια πράγματα και δεν υπήρχε τρόπος να σταλούν. Ζήτησα από την Okialos Transport να μας δώσει ένα φορτηγό και έτσι μου είπαν να κανονίσω με τις φίλες μου, τους γνωστούς μου, και με άλλους φορείς ό,τι έχουμε να στείλουμε και να μας το κάνουν δώρο στέλνοντας το με δικά τους έξοδα!

Η διεύθυνση είναι Ιβίσκου 8. Αν στρίψει κανείς στην έξοδο της Εθνικής Οδού που πάει προς Θρακομακεδόνες και Ολυμπιακό Χωριό είναι στην Λεωφόρο Κύμης. Στο δεύτερο φανάρι αριστερά βρίσκεται η εταιρεία στο δεξί μας χέρι. Υπάρχει 24ωρη φύλαξη.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 2402611 & 210 2402660.

Τώρα, μπορούμε όλοι!

Πηγή: fayscontrol.gr

Γιαγιά πέθανε και άφησε πίσω της ακατανόητο σημείωμα – Κάποιος επιτέλους βρήκε τι σημαίνει!



Καθώς η γιαγιά της Τζάνα Χολμ πέθαινε από καρκίνο, έχασε την ικανόητα της ομιλίας.
Αντί να γράφει όμως κανονικά μηνύματα στους δικούς της, άρχισε να γεμίζει χαρτιά με φαινομενικά ασύνδετα γράμματα στη σειρά.
Εκείνο που κανείς δεν είχε καταλάβει τότε είναι ότι δεν επρόκειτο για ασυνάρτητα γράμματα στη σειρά, αλλά για κωδικοποιημένα μηνύματα. Η γιαγιά της Τζάνα πέθανε το 1996 μετά από μάχη δύο εβδομάδων με τον καρκίνο. Πέρασε πάνω από μία δεκαετία μέχρι να αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τις «ασυναρτησίες» της. Τελικά τα γράμματά της δεν ήταν καθόλου ασυνάρτητα. Μετά από πολλή μελέτη και αφού η οικογένειά της πόσταρε τα μηνύματά της online κάποιος κατάφερε επιτέλους να βρει το κλειδί του κώδικά της.
Μέσα σε 15 λεπτά αφότου πόσταρε τα γράμματα της γιαγιάς της, η Τζάνα πήρε την απάντηση.
Η γιαγιά της Τζάνα είχε αφήσει τέτοια σημειώματα γεμάτα γράμματα στη σειρά. Για χρόνια η οικογένειά της δεν μπορούσε να καταλάβει τι προσπαθούσε να τους πει.
Τελικά κάθε γράμμα εκπροσωπούσε την αρχή μιας λέξης.
Η γιαγιά της Τζάνα ήταν πολύ θρήσκα και κάποιος άγνωστος online είχε την ιδέα ότι μπορεί τα γράμματά της να είναι κάποια προσευχή. Κάθε γράμμα εκπροσωπούσε το πρώτο γράμμα κάθε λέξης σε μια πρόταση. Μετά από αρκετή μελέτη, η Τζάνα συνειδητοποίησε ότι η σύντομη γραμμή στο μπροστινό μέρος του φύλλου  ήταν ένα ακρώνυμο -τα αρχικά από την προσευχή:
«Our Father who art in heaven hallowed be thy name… For thine is the kingdom and the power and the glory forever and ever. Amen.»
Κάτι που βασάνιζε την οικογένεια πάνω από 20 χρόνια, ένα ξένος το αποκωδικοποίησε μέσα σε 15 λεπτά. Το πίσω μέρος ήταν πιο μπερδεμένο, αλλά δείχνει να είναι άλλη μια προσευχή της γιαγιάς της, Ντόροθι Χολμ, στο Θεό καθώς αργοπέθαινε. Χρησιμοποιεί τον ίδιο κώδικα «ακρωνύμου» αν και δεν έχει λυθεί ακόμη εντελώς. Ακολουθεί όλο το κείμενο, όπως έχει αποκωδικοποιηθεί ως τώρα. Οι λέξεις εκπροσωπούν γράμματα στα φύλλα της γιαγιάς, ενώ τα κεφαλαία γράμματα είναι κομμάτια που δεν έχουν ακόμη αποκωδικοποιηθεί:
«Please dear God NHBOBVPNSNHANAOENCNANHPNCPND,
NUOCPNNPNAPNMSMDKBMLPOWP, NAP.
NEENTGBTMLSHHSSSTMALHFFTMOFPANSTP,
NIOOIPNTPNROANTRSANTOTTAPOD,
PLUADONNOANPBOOLL,
Please keep us all safe and sound in mind and body, praise and glory Amen.
Please MOMTAVMAJAMMSSSLLABAPMUTTCTCCATFGSHHILANRNPHTAOLP.
Please see that we are all happy and safe in our lives and in our work,
Please see that we ALOJTHTPATP,
Please see that we AGAOKWOCWAS and please see that we ADVGWAIIRARBOSAO,
Please see that we AHPPAAETWW,
Please see that we AHTPMAESTCWE.
Please see that all of us COOTIOWH all my prayers and please see that the pain does not hurt anymore,
Please see that we are all happy and safe, praise and glory Amen,
Please see that we are all in excellent health and please see that WARIEH.
Please see that TPAIDNBTVJEO any of us, praise and glory Amen.
Please see that TOUWWTLWATOUWSLWDSWGOBS,
Please see that we are HSAHVASASBTATWARHSFAOT,
Please see that we all HBPITNR see that none of the rest of us have to TBPM.
Please see that VCADAFLAFESJMPLGBGBMBA the rest of us RSSASFOHP.
Please see that WAGAVWWOA, praise and glory Amen.
Please see that EIFFAWAU.
Thank you Almighty God for PFG.
Thank you Almighty God for listening to my prayers and answering them.
Thank you Almighty God for everything, Amen.
Thank you Almighty God for everything, Amen Amen Amen»
Είναι συγκλονιστικό να συνειδητοποιεί κανείς ότι μια ηλικιωμένη στις τελευταίες της μέρες δεν έγραφε απλώς ασυνάρτητα γράμματα σε ένα χαρτί, αλλά ένα βαθύ μήνυμα στο Θεό μέσα από την καρδιά της.

Πηγή: to-gamato.com

Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρου: Το Ελληνικό Facebook page που πρέπει να κάνεις LIKE


Μετά το διαβολικό Furby ένα ακόμα προϊόν έρχεται να προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα των απανταχού Ελλήνων Χριστιανών: Το “πατάκι IKEA Liamaria σε σχήμα σταυρού”.
Εκτός από το αδιανότητο γεγονός πως ένα πατάκι έχει σχήμα σταυρού (όχι δεν είναι Χ, είναι εξακριβωμένο από επιστημονική ομάδα), βρίσκεται άκουσον, άκουσον και σε προσφορά με προκλητική έκπτωση που φτάνει το -65%!
Ευτυχώς για την Ορθοδοξία και δυστυχώς για το ίδιο το πατάκι, η άγρυπνη ελληνική κοινότητα δίνει την δική της μάχη μέσω του Facebook.
Το Facebook page “Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρου” είναι αποφασισμένο να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη βλασφημία.

Μπες και εσύ στο Facebook page ”Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρουεδώ και κάνε το χρέος σου ως καλός Χριστιανός. Κάνε LIKE και αν θέλεις άφησε και το σχόλιο σου από κάτω. Ελέησον.


 Πηγή: techgear.gr