Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Κάλεσαν 2.000 άτομα στο σπίτι τους χωρίς να το ξέρουν!


2000 άτομα κάλεσαν σε πάρτι στην έπαυλη τους στον Καναδά, τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας. Φυσικά τα 2000 άτομα δεν ήταν φίλοι τους. Ατυχώς, κάποιος χρησιμοποίησε το hashtag #manisonparty και η μισοτελειωμένη έπαυλη γέμισε από κόσμο, που οι ιδιοκτήτες δεν τους είχαν δει ποτέ στην ζωή τους. Μάλιστα η είδηση, σύμφωνα με άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος είχε δημοσιευθεί και σε επίσημη σελίδα στο FACEBOOK, όπου κάποιος είχε γράψει "Το πάρτι ξεκινά, ελατέ να πιούμε να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε".

 Λόγο της υπερβολικής φασαρίας, οι γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές και φυσικά η Αστυνομία επικοινώνησε με τους γονείς των παιδιών που εκείνη την ώρα έλειπαν από το σπίτι.

 Χρειάστηκε η βοήθεια των Ειδικών Δυνάμεων για να απομακρύνουν όλων αυτό το πλήθος. Σύμφωνα με τις αρχές, προκλήθηκαν ζημιές άνω των 70.000 δολαρίων και έγιναν δεκάδες συλλήψεις.

Πηγή: touristorama.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!