Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Σύμπραξη Φορέων και Δυνάμεων για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου


Μετά από πρόσκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνατίου και σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά και υπό την Αιγίδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, η Κινητή Οδοντιατρική/Παιδιατρική Μονάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε σε Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας Βόλου, πραγματοποιώντας προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο σε περισσοτέρους από 150 μαθητές με ρόμικη και μη προέλευση.

Η αποτελεσματική συνύπαρξη όλων των Φορέων που συμμετείχαμε, το κοινό μας ενδιαφέρον για τις ανάγκες των παιδιών και η αγάπη που εισπράξαμε, υπήρξαν η αρχή μίας νέας συνεργασίας με σκοπό την εύρεση λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Υπόσχεση και δέσμευση όλων μας  είναι να συνεχίσουμε την υποστήριξη των μικρών μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, μέσα από προγράμματα αγωγής υγείας και όχι μόνο.

Τις θερμές μας ευχαριστίες:

● στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιο για την οργάνωση της δράσης και για τη ζεστή του φιλοξενία.
● στην πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κυρία Αικατερίνη Κλάρα, στον γραμματέα κύριο Θανάση Λιάτσικα  και σε όλα τα  μέλη του Συλλόγου, για την άριστη συνεργασία μας
● στην πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά κυρία Μαρία Μενανάκου, στην οδοντίατρο και υπεύθυνη των προγραμμάτων στοματικής υγείας και πρόληψης, κυρία Αγγελική Σεληνίδου, στην οδοντίατρο κυρία Κάτια Κοντογεωργοπούλου και στην οδοντίατρο κυρία Καλλιόπη Βοϊατζή, που για ακόμα μία φορά η συνύπαρξή και η συνεργασία μας στέφθηκε με επιτυχία.
● στο Διευθυντή κύριο Αναστάσιο Γούκο και στους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας.

Κινητήριος δύναμη της δράσης Προληπτικής Ιατρικής και για το 2014-2015 είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος 2014-2015 για το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», την κινητή Οδοντιατρική μονάδα και την κινητή Οφθαλμολογική μονάδα για την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών τους στα παιδιά.

Πηγή: hamogelo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!