Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΟΜΙΛΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΡΑ


Χθες Πέμπτη 8/5 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς πραγματοποίησε ομιλίες στη Νέα Γωνιά και στο Λάκκωμα. Μίλησε για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί στις παραπάνω τοπικές κοινότητες και παρουσίασε τις προτάσεις του συνδυασμού του, για την επόμενη πενταετία.

  Δεσμεύτηκε ο ίδιος και οι υποψήφιοι του να παλέψουν για μια καλύτερη «κοινωνία πολιτών», με όπλα τις αξίες, τις ιδέες, την πείρα και τη διαδρομή τους τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Υποσχέθηκε πίστη και προσήλωση στη σύγχρονη, αποκεντρωμένη, αποτελεσματική και ευέλικτη αυτοδιοίκηση που απαιτεί αλλαγές και προσαρμογές στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται όχι μόνο στην  πατρίδα μας αλλά και διεθνώς.
,
  Στο πλαίσιο των ομιλιών του ο Μανώλης Καρράς πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλίες, σήμερα Παρασκευή 9/5 στις 20:00 στα Νέα Πλάγια  -μπροστά στο ΚΑΠΗ και στις 21:00 στα Φλογητά  -μπροστά στην Κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!