Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εγγραφείτε στο Active Kids Summer Camp 2014 του Δήμου Γαλατσίου


To Active Kids Summer Camp αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Γαλατσίου, ο οποίος σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, διοργανώνει κάθε χρόνο ένα καλοκαιρινό Camp για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και μία σειρά ενημερωτικών δράσεων για τα παιδιά του Δήμου Γαλατσίου. Στόχος του είναι η εξοικείωση των παιδιών με τις βασικές αρχές διατροφής και φυσικής δραστηριότητας.

To Active Kids Summer Camp αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Γαλατσίου, ο οποίος σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, διοργανώνει κάθε χρόνο ένα καλοκαιρινό Camp για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και μία σειρά ενημερωτικών δράσεων για τα παιδιά του Δήμου Γαλατσίου. Στόχος του είναι η εξοικείωση των παιδιών με τις βασικές αρχές διατροφής και φυσικής δραστηριότητας.

Σε δύο ξεχωριστά δεκαπενθήμερα (16 Ιουνίου-28 Ιουνίου & 30 Ιουνίου-12 Ιουλίου, με ωράριο 08:00 – 15:30) παιδιά του Δήμου, ηλικίας 7 έως 12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν καινούργιους φίλους, να αθληθούν και φυσικά να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της σωστής διατροφής.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν παιδιά 7-12χρονών, (όσα έχουν γεννηθεί κατά έτη 2002,2003,2004,2005,2006.2007)
Δικαίωμα συμμετοχής στο Camp έχουν οι Δημότες και κάτοικοι Γαλατσίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά τις εγγραφές.
Οι εγγραφές θα αρχίσουν στις 5/5 και θα ολοκληρωθούν στις 15/5. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο 2ο όροφο του Δημαρχείου, στο γραφείο της Προέδρου κας Χριστίνας Παπαδιονυσίου κατά τις ώρες 9:00-13:30.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ "Active Kids Summer Camp 2014"

Το camp χωρίζεται σε 2 περιόδους :

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ :16 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου
Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ :30 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου


Η εγγραφή για το camp είναι:

70€ το πρώτο παιδί & για το δεύτερο 40€
40€ το παιδί με την επίδειξη κάρτας ανεργίας του ενός γονέα
ΔΩΡΕΑΝ παιδιά πολυτέκνων(AΣΠΕ), απόρων(ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΦΟΡΙΑΣ)
ΔΩΡΕΑΝ παιδιά δύο ανέργων γονέων (ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ)


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ :

Βεβαίωση εντοπιότητας
Πρόσφατη βεβαίωση παιδιάτρου
Μία φωτογραφία του παιδιού
Φωτοτυπία των εμβολίων του παιδιού
Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (δημότης Γαλατσίου)


Ημερήσιο Πρόγραμμα "Active Kids Summer Camp 2014"

8.00-8.30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
8.30-11.30 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
11.30-12.00 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
12.00-13.00 ΔΕΚΑΤΙΑΝΌ
13.00-14.15 ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
14.30-15.30 ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Η προσέλευση των παιδιών καθώς και η αποχώρησή τους θα γίνεται ιδιωτικά.
Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.
Οι γονείς υποχρεούνται να δηλώσουν τυχόν ιστορικό της υγείας του παιδιού τους στο γιατρό μας πριν την άφιξή τους.
Το προσωπικό είναι υποχρεωμένο καθημερινά να παραλαμβάνει και να παραδίδει το παιδί από και προς τον γονέα και να τσεκάρει την παρουσία του στο ανάλογο έντυπο που θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για αυτόν το λόγο.
Επίσης ο γονέας είναι με τη σειρά του υποχρεωμένος να υπογράφει στο ανάλογο έντυπο για τη παράδοση και παραλαβή του παιδιού του.
Ο γονέας μπορεί εν μέσω περιόδου του Camp να ενημερώνεται από τον γυμναστή για την εξέλιξη της συμμετοχής του παιδιού του, στις δραστηριότητες του.
Στο Camp θα υπάρχει ειδικά μελετημένο κολατσιό για τα παιδιά, διαμορφωμένο από τον ειδικό διατροφολόγο κ. Γρηγοράκη. Μαζί με την επιστημονική του ομάδα θα διεξάγει μετρήσεις που αφορούν στο σωματότυπο των παιδιών, όπως ύψος, βάρος, περίμετρος μέσης κ.λ.π. και θα αξιολογεί τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών. Για κάθε παιδί θα δοθεί στο τέλος ατομική φόρμα αποτελεσμάτων, που θα περιλαμβάνει την κατάταξη του, με βάση το σωματικό βάρος και την περίμετρο μέσης, καθώς και πολύτιμες οδηγίες για τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών .
Στο χώρο του άλσους, που θα διεξαχθεί το Camp, θα υπάρχει απαραίτητο νοσηλευτικό προσωπικό για κάθε έκτακτη ανάγκη.
Σημαντικό σ'αυτό το Camp, είναι ότι θα υπάρχει ιδιωτική ασφάλιση, για κάθε παιδί που συμμετέχει.

Πηγή: logodiatrofis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!