Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ελληνική κουζίνα - ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΙΑΙΤΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου φιλεταρισμένα
2 κουτ. σούπας λάδι
2 κουτ. σούπας μείγμα για σαλάτες (μαϊντανό ψιλοκομμένο, σκόρδο ψιλοκομμένο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο)
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε μία μαρινάδα.
Αλείφουμε το κοτόπουλο με την μαρινάδα και το αφήνουμε στο μπολ περίπου 20 λεπτά για να απορροφήσει τα αρώματα απ' τα υλικά.
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι με αντικολλητικό πάτο, βάζουμε μέσα το κοτόπουλο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το σκεπάζουμε.
Το γυρνάμε που και που κι απ΄τις δύο πλευρές για να ψηθεί και να πάρει χρώμα.
Όταν ψηθεί, το σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι.

Πηγή: touristorama.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!