Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Αστέριου Ζωγράφου


Πολίτες από τον Πολύγυρο και την ευρύτερη περιοχή του διευρυμένου δήμου συμμετείχαν στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αστέριο Ζωγράφο. Ο δήμαρχος Πολυγύρου και εκ νέου υποψήφιος Αστέριος Ζωγράφος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στο έργο, που έχει επιτελεστεί στο δήμο Πολυγύρου αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης θητείας. Μεταξύ άλλων ο κ. Ζωγράφος ανέφερε: «Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες, που απόψε τιμήσατε εμένα και τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό "Ισχυρός Δήμος" με την παρουσία σας στα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου. Η μεγάλη αυτή συμμετοχή μας γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα, που έχουμε ξεκινήσει για έναν καλύτερο Δήμο. Το μήνυμα, που δώσατε είναι ξεκάθαρο. Μαζί προχωράμε, μαζί συνεχίζουμε!».
Το παρών έδωσαν οι συμμετέχοντες στο συνδυασμό υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών τους και μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πολυγύρου. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Ιφιγένεια Κυριάκου που διεκδικεί εκ νέου την ανανέωση της θητείας της τόνισε σε δηλώσεις της: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την παρουσία μου σήμερα εδώ αλλά και την παρουσία του κόσμου, των συμπολιτών μου. Με αυτή την εκδήλωση και με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, δίνουμε το στίγμα μιας νέας μεγάλης προσπάθειας που θα μας φέρει για μία ακόμη φορά στο τιμόνι του δήμου στο πλευρό του Αστέριου Ζωγράφου που με τιμά με την επιλογή του ως υποψήφια και με γεμίζει με περηφάνια για το έργο που έχει επιτελέσει και όσα σχεδιάζουμε για το μέλλον αυτού του τόπου όλοι μαζί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!