Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η βιασύνη του επιβάτη άδειασε πέντε αεροπλάνα έτοιμα να πετάξουν


Φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής της είδησης είχε μεγάλη χαρά που θα ταξίδευε για την Πρέβεζα. Η αναστάτωση που προκάλεσε στο αεροδρόμιο του Μονάχου δεν περιγράφεται!

 Σύμφωνα με το in.gr

Ο άνδρας πυροδότησε, εν αγνοία του, συναγερμό που καθήλωσε τμήμα του αεροδρομίου και εκατοντάδες επιβάτες για δύο ώρες.

Ο άνδρας που σύμφωνα με επίσημες πηγές, περιγράφεται ως "άνδρας μεγάλης ηλικίας", θα έχανε την πτήση του με την Air Berlin που έφευγε το Σάββατο στις 05:50 από το αεροδρόμιο της βαυαρικής πρωτεύουσας με προορισμό το Άκτιο. Δοκίμασε λοιπόν έναν σχετικά ανορθόδοξο τρόπο να φτάσει στην πύλη, ανοίγοντας έξοδο κινδύνου και καταλήγοντας στα «εσώτερα» του αεροδρομίου.

Με την παραβίαση της εξόδου κινδύνου, στο αεροδρόμιο σήμανε φυσικά συναγερμός.

Κλήθηκε η αστυνομία. Το προσωπικό έβγαλε τους επιβάτες πέντε αεροπλάνων που ήταν ήδη έτοιμα για απογείωση, τα έψαξε ενώ είχε παγώσει τις πτήσεις του τέρμιναλ. Η κατάσταση διαλευκάνθηκε, όπως γράφει η Sueddeutsche Zeitung, μετά από μιάμιση ώρα όταν βρέθηκε ο χαμένος επιβάτης.

Τότε άρχισε η εξομάλυνση, με το αεροδρόμιο να επιστρέφει μετά από δύο ώρες στους κανονικούς του ρυθμούς. Μετά τις επτά έφυγε και η πτήση για Πρέβεζα.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!