Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μην ξεχάσεις να ελέγξεις τους κάδους! Η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει!


100.000 δολάρια βρήκε ο επιστάτης καθαρισμού του καναλιού -9- της Μελβούρνης στις τουαλέτες. Χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε τις Αρχές και τους προϊσταμένους του.

 Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες. Οι υποψίες στράφηκαν στο πρόσωπο ενός άνδρα από το Σίδνεϊ, ο οποίος κατηγορούνταν για ξέπλυμα χρημάτων. Μη έχοντας αποδείξεις κατηγορίας στα χέρια της οι Αρχές απέσυραν τις αναφορές στον άνδρα.

Τρία χρονιά μετά και ενώ ο άνδρας που το όνομά του είναι Αμαρτσίγκ συνέχιζε να δουλεύει στο κανάλι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που μάλλον του άλλαξε την ζωή. Τα χρήματα αναζητούσαν κάτοχο. Το ειρηνοδικείο λοιπόν αποφάσισε να ανταμείψει τον τίμιο άνδρα δίνοντάς του το ποσό των 81,597 δολαρίων ενώ το ποσό των 19.500 θα πάει στο κράτος.

Πλούσιος άνδρας δήλωσε στη -Herald Sun- πως θα συνεχίζει να ζει με τους ίδιους ρυθμούς. Συγκεκριμένα -Αισθάνομαι πολύ πολύ τυχερός! Δε θα τα σκορπίσω-

Πηγή: touristorama.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!