Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. Καλλικράτεια του Γιώργου Γκιλή


Περατώθηκε ο κύκλος εγκαινίων των εκλογικών κέντρων του Συνδυασμού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Παράταξης στο Γραφείο της Νέας Καλλικράτειας, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας Γιώργος Γκιλής παρουσίασε το πρόγραμμά του.
Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό τους ο πρώην δήμαρχος Μουδανιών Ανδρέας Παπαγιάννης και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθώς και ο υποψήφιος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Καλλικράτειας  Γιώργος Τσακμάκας, οι οποίοι άσκησαν κριτική στην απερχόμενη διοίκηση και προέβαλαν τις σοβαρές ελλείψεις έργων υποδομής που εξακολουθούν να υφίστανται στον Δήμο.
Ο κ. Γκιλής έδωσε έμφαση στην ποιοτική σύνθεση του ψηφοδελτίου του και στην αποφασιστικότητα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων να κάνουν πράξη όσα περιλαμβάνονται στο ρεαλιστικό πρόγραμμά τους. Διαβεβαίωσε δε ότι η διοίκησή του θα είναι χρηστή και αποτελεσματική, με σημείο αναφοράς το συμφέρον και το δίκιο του δημότη.
Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Συνδυασμού.
Παρόντες ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Πάνας, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχις Χαλκιδικής Ρούλα Μυκονιάτη, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Φωτεινή Μπαρμπή και Νικόλαος Καραμήτσος, οι πρώην δήμαρχοι: Καλλικράτειας Βασίλης Λαχταρίδης, Μουδανιών Παναγιώτης Στογιώργης και Τρίγλιας Κατερίνα Καραολάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!