Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Πρακτικές Συμβουλές |Απενεργοποιήστε πλήρως τη σύνδεση δεδομένων μέσω παρόχου!


Για του περισσότερους από εμάς τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας μέσω του παρόχου είναι περιορισμένα. Είτε λοιπόν ταξιδεύετε στο εξωτερικό είτε είστε προς το τέλος των διαθέσιμων data για τον μήνα αυτό, η απενεργοποίηση της σύνδεσης internet μέσω παρόχου είναι το μέσο ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα έχετε καμία επιπλέον χρέωση. Ας δούμε πως μπορείτε να το κάνετε στη συσκευή σας:

Απενεργοποίηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε iPhone ή iPad
Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone ή στο iPad με δυνατότητα 3G/4G.
Στη συνέχεια επιλέξτε “Δεδομένα”.
Τοποθετήστε την εναλλαγή “Δεδομένα” στο off.

Εναλλακτικά εάν το μόνο που σας απασχολεί είναι τα τέλη περιαγωγής, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την Περιαγωγή Δεδομένων στο ίδιο menu όπως και τα Δεδομένα. Αυτή η επιλογή θα σταματήσει το iPhone ή το iPad να κάνει περιαγωγή σε οποιοδήποτε δίκτυο, εκτός του παρόχου σας. Επίσης είναι μία καλή επιλογή για τα ταξίδια του εξωτερικού. Παρότι έχουμε ακούσει για χρεώσεις περιαγωγής κι ας είναι απενεργοποιημένη η επιλογή. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε πλήρως τα δεδομένα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Πηγή: appleteam.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!