Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

«Κουρασμένοι και διστακτικοί»


Ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι γνώριζε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με την Κηφισιά και η ομάδα πάλεψε μέχρι να έρθει η φυσιολογική κούραση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν κάποια λάθη, να παρουσιαστούν διστακτικοί και να χάσουν την ευκαιρία να σκοράρουν. Παρόλα αυτά έδειξε ικανοποιημένος με τη νίκη και πλέον άπαντες κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι.
“Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί η Κηφισιά έχει έμπειρους παίκτες και αυτό το ματς ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες” τόνισε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος και συνέχισε: “Η πίεση είναι μεγαλύτερη σε τέτοια παιχνίδια και υπάρχουν λιγότερα ρίσκα στην επίθεση. Είχαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν ήρθε η κούραση, η Κηφισιά μείωσε στο σκορ. Κάναμε 2-3 αδικαιολόγητα λάθη και οι αντίπαλοι μας πλησίασαν.
Είναι πολλά πράγματα στο μυαλό μας για το δεύτερο ματς και οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια καταλαβαίνουν την σημασία του αγώνα. Πρέπει να δουλέψουμε στο μυαλό… Θα δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα, δύσκολα όμως να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ήμασταν πιο διστακτικοί στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε χρόνο στο να εκτελέσουμε”.

Πηγή: thessports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!