Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ελληνική κουζίνα - ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


Εκτέλεση

Ρίχνουμε στις μπριζόλες μετά το πλύσιμο, αλάτι,πιπέρι και ρίγανη.
Τις βράζουμε για λίγο στο τηγάνι και όταν σωθεί το νερό και γίνει το κρέας τις περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος και με χαμηλή φωτιά την αφήνουμε να πήξει μαζί με το κρέας.
Μόλις πάρει ένα κιτρινωπό χρώμα και πήξει αρκετά, την σερβίρουμε.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!