Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Boeing MH370: Χάκερ, κλοπές και σατανικό σχέδιο


Νέες αποκαλύψεις για το αεροσκάφος-φάντασμα των μαλαισιανών αερογραμμών – Νεοζηλανδός ερευνητής υποδεικνύει ως υπεύθυνο της εξαφάνισης τον πιλότο που επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δώσει τέλος στη ζωή του
Μια σημαντική ανακάλυψη έκαναν οι υπεύθυνοι της έρευνας για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών, το οποίο αγνοείται από τις 8 Μαρτίου.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα που φιλοξενούνται από διεθνή ΜΜΕ, ένας Κινέζος χάκερ κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες από τους υπολογιστές των εμπλεκομένων στην έρευνα, λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη αποκάλυψη που αφορά στο εξαφανισμένο Boeing. Σύμφωνα με αυστραλιανό μέσο ενημέρωσης, μία Μαλαισιανή εργαζόμενη σε τράπεζα και ο σύζυγός της κατηγορούνται για την αφαίρεση περισσότερων από 30.000 δολαρίων από τους λογαριασμούς τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος.

Το πόρισμα που ρίχνει όλη την ευθύνη στον πιλότο

Στον πιλότο της πτήσης MH370, Ζακάρια Αχμάντ, ρίχνει όλη την ευθύνη για την εξαφάνιση του αεροσκάφους και την απώλεια 239 ζωών ο ειδικός σε αεροπορικά δυστυχήματα Ίαν Ουίλσον.

Σύμφωνα με το πόρισμά του Νεοζηλανδού ερευνητή, ο Ζακάρια έκλεισε αρχικά την παροχή οξυγόνου στην καμπίνα του αεροσκάφους με αποτέλεσμα όσοι κοιμόντουσαν και δεν αντιλήφθηκαν ότι έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου να πεθάνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όσοι τις φόρεσαν να «σβήσουν» έπειτα από περίπου μισή ώρα.

Ο ίδιος ο πιλότος φέρεται - σύμφωνα πάντα με την έρευνα - να είχε φροντίσει ώστε να έχει οξυγόνο για τέσσερις επιπλέον ώρες. Ο Ουίλσον υποστηρίζει ότι ο Ζακάρια, ο οποίος είχε κλειδώσει έξω από τον πιλοτήριο τον συγκυβερνήτη, άλλαξε την πορεία του αεροπλάνου πριν τελικά το προσθαλασσώσει σε άγνωστο μέρος, στον ινδικό ωκεανό. Απώτερος στόχος του ήταν να αυτοκτονήσει.

Πηγή: newsbomb.gr


O Kούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορούμενων γονέων για την παιδοκτονία του γιού τους στο Άστρος Κυνουρίας


Όπως ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, «ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορούμενων γονέων για την παιδοκτονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας».
«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων γονέων για την παιδοκτονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας. Επειδή από την Ασφάλεια Ναυπλίου κατασκευάστηκε μία ψευδής κατηγορία εις βάρος της μητέρας του θύματος κατά την διενέργεια της προανακρίσεως, παρακαλούμε όπως τα όσα διοχετεύονται από την Ασφάλεια Ναυπλίου όσον αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη να τα αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη.
Ήδη από την απολογία των τριών συγκατηγορουμένων ενώπιον του Τακτικού Ανακριτού Ναυπλίου διευκρινίστηκαν και διαψεύσθηκαν όλα τα στοιχεία της προανακρίσεως με τα οποία κατασκευάστηκε η κατηγορία εις βάρος της κατηγορουμένης.
Όπως σας είναι γνωστό και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι», αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια.

Πηγή: thebest.gr


Αρναούτογλου - Κόκλα: Πιο διαχυτικοί από ποτέ στη Χαλκιδική


Μπορεί η καλοκαιρινή βάση της οικογένειας Αρναούτογλου να είναι η Νάξος, όμως, ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αν δεν έκανε κι ένα πέρασμα από τη Χαλκιδική, ώστε να φορτίσει τις μπαταρίες του εντελώς.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα επέλεξαν το Porto Caras στο Νέο Μαρμαρά για να απολαύσουν λίγες μέρες χαλάρωσης μετά τη βάπτιση του γιού τους, Αναστάσιου, τον οποίο φυσικά είχαν μαζί τους στη μίνι απόδραση. Μόνο που εκείνος, λόγω ηλικίας, έμενε στη σκιά να απολαμβάνει τον υπνάκο του, όσο η μαμά και ο μπαμπάς χαίρονταν τον ήλιο και έπαιζαν σαν μικρά παιδιά στη θάλασσα. Εκεί τους «συνέλαβε» και ο φωτογραφικός φακός του HELLO! Να κολυμπούν, να παίζουν και να εκδηλώνουν τον έρωτά τους όπως ακριβώς το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους.
Είναι, άλλωστε, γεγονός ότι ο Γρηγόρης δεν είναι πια τόσο συγκρατημένος όσο στο παρελθόν. Ζει τα πιο ευτυχισμένα του χρόνια και δε διστάζει να το δείξει. Το ζευγάρι κατέβαινε συνήθως αργά στην prive παραλία του ξενοδοχείου κι έμενε μέχρι τη δύση του ήλιου.
arnaoutogloukokla1
arnaoutogloukokla2
arnaoutogloukokla3
arnaoutogloukokla4
Πηγή: zougla.gr


Έναρξη εγγραφών – Ακαδημιών τμήματος καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ


Οι υπεύθυνοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης  (Μπάσκετ ) του  Π.Ο. Μουδανιών,  ανακοινώνουν ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την νέα αθλητική περίοδο 2014 -  2015.

Με υπεύθυνο ακαδημίας τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο, με  ένα σύνολο νέων ανθρώπων που στελεχώνουν το τμήμα καλαθοσφαίρισης, με νέες ιδέες και οράματα  και με καλύτερη οργάνωση  ανοίγουμε τις πύλες της νέας αθλητικής χρονιάς και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ότι καλύτερο.

Καλούνται αγόρια και κορίτσια από 4,5 έως 16 ετών που επιθυμούν να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος, να ενταχθούν στα τμήματα υποδομών και μελλοντικά να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα.

Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα καθώς και στα διάφορα τουρνουά και basketball camps που διοργανώνονται σε τοπικό αλλά και ευρύτερο  - πανελλήνιο επίπεδο.

Σκοπός μας είναι, να διαδώσουμε την ηθική πλευρά του αθλητισμού, που ίσως να μην χρησιμεύει πάντα στο να κερδίσουμε έναν τίτλο, αλλά  σίγουρα  βοηθά στο να φτιάξουμε καλύτερους ανθρώπους.

Πληροφορίες  -  Εγγραφές: Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, τηλέφωνο 6971760581.

Σας περιμένουμε !!!!

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Πάρκινγκ αεροδρομίου: Κοστίζει φθηνότερα να παρκάρεις... αεροπλάνο



Κοινό χαρακτηριστικό όλων των κεντρικών αεροδρομίων, είναι οι υψηλές χρεώσεις στα πάρκινγκ Ι.Χ. αυτοκινήτων. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις κοστίζει φθηνότερα να παρκάρεις ένα... αεροπλάνο, σε σχέση με το αμάξι σου.
Φυσικά, δεν αναφερόμαστε σε κάποιο Airbus ή Boeing, όμως ένα ελαφρύ αεροσκάφος 4-6 θέσεων με άνοιγμα φτερών από 10 έως 12 μέτρα, μπορεί να πληρώνει λιγότερα τέλη για παρκάρισμα στο χώρο του αεροδρομίου, ενώ καταλαμβάνει πολλαπλάσιο χώρο.
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Αντιπαραβάλαμε στο inFlight.gr τις χρεώσεις του αεροδρομίου Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το παρκάρισμα ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, σε σχέση με τα τέλη στάθμευσης ενός τυπικού αεροσκάφους 6 θέσεων, με μέγιστο βάρος απογείωσης 2 τόνους. Δείτε τι βρήκαμε:

Χρόνος στάθμευσηςΙ.Χ. αυτοκίνητοΕλαφρύ αεροπλάνο
2 ώρες6,50€3€
6 ώρες10€ - 15€5,88€
12 ώρες10€ - 20€10,20€
24 ώρες10€ - 20€15,24€
48 ώρες17€ - 35€28,92€

Παρατηρούμε ότι για σύντομο χρονικό διάστημα, κοστίζουν αισθητά φθηνότερα τα τέλη παρκαρίσματος του αεροπλάνου. Όσο μεγαλώνει η διάρκεια στάθμευσης, η χρέωση για το Ι.Χ. αυτοκίνητο γίνεται οικονομικότερη, αρκεί να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική κράτηση και να εκμεταλλευτείτε τα εκπτωτικά προγράμματα του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Πηγή: inflight.gr


Μαγεμένος από τη Μύκονο ο Λεμπρόν Τζέιμς


Μετά τον Κόμπι Μπράιαντ, ένας ακόμη σούπερ σταρ του ΝΒΑ επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές και συγκεκριμένα την κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Ο λόγος για τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων με τη σύζυγό του Σαβάνα.
Μάλιστα, δήλωσε μαγεμένος από τις ομορφιές και τη νυχτερινή ζωή του νησιού μέσω ανάρτησής του στο Instagram.
«Η Μύκονος της Ελλάδας είναι καταπληκτική. Το δώρο μου στη Σαβάνα», έγραψε ο μπασκετμπολίστας στον προσωπικό του λογαριασμό, ανεβάζοντας φωτογραφία με τη γυναίκα του από τις διακοπές τους.

Πηγή: news.gr



Γρηγόρης Αρναούτογλου - Κατερίνα Κόκλα: Ξέγνοιαστες στιγμές στη Χαλκιδική


Τις καλοκαιρινές του διακοπές συνεχίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την σύντροφό του, Κατερίνα Κόκλα.

Το ζευγάρι, που πρόσφατα πραγματοποίησε στην Νάξο τη βάφτιση του παιδιού του, τώρα βρίσκεται στην Χαλκιδική και απολαμβάνει τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο.

Η Κατερίνα μάλιστα ανέβασε αυτή τη φωτογραφία μαζί με το Γρηγόρη δείχνοντας τη χαλαρή και κεφάτη διάθεση στην οποία βρίσκονται, γράφοντας σαν λεζάντα της: "Σαν την Χαλκιδική δεν έχει".

Κανάκης – Λάτσιος: Συνάντηση στην Χαλκιδική


Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του σε Νάξο και Τήνο, ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 βρέθηκε στη Χαλκιδική -λίγο πριν τις διακοπές του στο Ξυλόκαστρο με τα παιδιά του- φιλοξενούμενος του καλού του φίλου, παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.
Οι δύο άντρες πέρασαν ήρεμα και ξεκούραστα στο παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι του Αντώνη Κανάκη στη Χανιώτη, ενώ κάποιες ώρες διασκέδασαν και στο κοντινό bar Μόλος. Την Κυριακή 3 Αυγούστου, λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα, βρέθηκαν μαζί για το καθιερωμένο κυριακάτικο πάρτι, όπου ο 45χρονος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναλαμβάνει χρέη DJ. «Διασκέδασαν παρέα με τους υπόλοιπους θαμώνες, ενώ ο Αντώνης για άλλη μια φορά απογείωσε τη διασκέδαση με τις μουσικές επιλογές του» περιγράφει στο ΟK πρόσωπο που τους συνάντησε εκεί. «Ο Αντώνης δεν έχει μετακινηθεί από τη Χαλκιδική από τις αρχές Ιουλίου όταν ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ σκοπεύει να παραμείνει εκεί μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας» σχολιάζει πηγή στο περιοδικό.

Πηγή: gossip-tv.gr