Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αξίζει να διαβάσετε την είδηση!


Το κοινό μιας τηλεοπτικής εκπομπής στην Τουρκία όπου οι συμμετέχοντες αναζητούν γαμπρό- νύφη χειροκροτά με πάθος έναν άνδρα που τόλμησε να πει δημόσια την αλήθεια.

Ο άνδρας αποκάλυψε πως έχει σκοτώσει 2 φορές τις πρώην γυναίκες του. Την πρώτη φορά την σύζυγό του και την δεύτερη την ερωμένη του. Φυλακίστηκε και τις δύο φορές αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού του δόθηκε αμνηστία. Τα αίτια των πράξεών του;

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην εκπομπή του καναλιού Flash TV
«Είμαι ένας τίμιος άνθρωπος ο οποίος αναζητεί νέα σύζυγο» είπε ο Τζαλινάκ, εξηγώντας ότι σκότωσε την πρώτη του γυναίκα επειδή τον «εκνεύριζε» η συμπεριφορά της και δολοφόνησε μια μετέπειτα ερωμένη του διότι θεωρούσε πως ήθελε τα λεφτά του.

Το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο στις τούρκικες εφημερίδες. Τις υπόλοιπες σκέψεις τις αφήνω σε εσάς μιας και ο Τζαλινάκ κλήθηκε από τον παρουσιαστή του σόου να εγκαταλείψει το στούντιο. Τα χειροκροτήματα του κοινού στο στούντιο άφησαν άφωνη την Τούρκικη κοινωνία και μάλλον και την Ελληνική.

Πηγή: touristorama.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!