Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η Nicol Kidman χωρίζει;


Μαύρα συννεφάκια διακρίνονται στο γάμο της Nicol Kidman με τον Keith Urban  μετά από 8 χρόνια. Όλα δείχνουν πως μάλλον ο γάμος τους φτάνει στο τέλος. Η απόσταση και οι πολλές καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις τους κρατούν μακρυά με αποτέλεσμα το ζευγάρι να απομακρύνεται ο ένας από τον άλλον.

Τον Οκτώβριο του 2014 η σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε - Χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού στον Τομ (Cruise), τώρα βρήκα τον μεγάλο μου έρωτα, κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να μου συμβεί. Πέρασα πολύ καιρό μόνη μου γιατί δεν έψαχνα εφήμερες σχέσεις, είχα την ανάγκη να μεγαλώσω, αφού παντρεύτηκα πολύ μικρή. Ο γάμος και η ζωή μου είναι ονειρική-

Τελικά οι δηλώσεις αυτές μάλλον είχαν μικρή διάρκεια ζωής...

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, η Kidman παραπονιέται συνέχεια στους φίλους της πως δεν βλέπει σχεδόν καθόλου τον 46χρονο άνδρα της, που είναι τραγουδιστής, λόγω των συνεχών υποχρεώσεών τους που τους κρατάνε μακριά.

Πηγή: gamoi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!