Σάββατο 5 Απριλίου 2014

WWDC 2014 Wallpapers για τις συσκευές iPhone και iPad, είναι εκπληκτικά!


Η Apple ανακοίνωσε το επερχόμενο WWDC 2014 κι αυτό σημαίνει πως ένα νέο έργο τέχνης προλογίζει το συνέδριο. Φέτος βλέπουμε τα κλασσικά χρώματα του ουράνιου τόξου σε μια σειρά από μικρά εικονίδια εφαρμογών όπου αποκαλύπτεται διακριτικά το λογότυπο της Apple. Θα αφήσουμε σε άλλους να προσπαθήσουν να μαντέψουν τι προσπαθεί να πει ο ποιητής με αυτό το έργο τέχνης και να προσδιορίσουν τι σημαίνουν οι έγχρωμες οθόνες.

Πρόκειται για iWatch της Apple ή για τις μεγαλύτερες οθόνες των iPhones; Αυτό που σίγουρα αναγνωρίζουμε είναι η εξαιρετική σχεδίαση της ομάδας της Apple. Τι θα μπορούσε όμως να είναι σημαντικό τούτη τη στιγμή 2 μήνες πρίν το συνέδριο; μα τι άλλο τα Wallpapers. Το iMore δημιούργησε wallpapers τόσο για iPad όσο και για iPhone. Μπορείτε να ανοίξετε τις παρακάτω εικόνες μέσα από τη συσκευή σας, να τις αποθηκεύσετε και στη συνένχεια να τις ορίσετε ως ταπετσαρίες εμείς το κάναμε ήδη.

Πηγή: appleteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!