Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Η Χάρις Αλεξίου μετέφρασε το βιβλίο «Πάντα Ήρωες» και το παρουσιάζει στα Public


Τη Δευτέρα 7 Απριλίου, στις 21.00, η Χάρις Αλεξίου θα παρουσιάσει στο Public Café στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος το βιβλίο «Πάντα Ήρωες» το οποίο έχει μεταφράσει.

Για το βιβλίο, θα μιλήσουν η τραγουδοποιός, ο συγγραφέας και στιχουργός, Μάνος Ελευθερίου, ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής, Παναγιώτης Ν. Σουκάκος και η ιατρός αποκατάστασης και Συντονίστρια-Διευθύντρια Β΄ Κλινικής Αποκατάστασης-Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, Κωνσταντίνα Πετροπούλου.

Στο βιβλίο παρουσιάζεται η συγκλονιστική μαρτυρία, ενός από τους δημοφιλέστερους γάλλους καλλιτέχνες, του Fabien Marsaud που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Grand Corps Malade» (το ψηλό άρρωστο κορμί) ο οποίος εξαιτίας ενός μοιραίου ατυχήματος έμεινε ατελώς τετραπληγικός, αλλά ύστερα από έναν χρόνο διέψευσε τις προβλέψεις και κατάφερε να περπατήσει ξανά.

Στο βιβλίο του, «Πάντα Ήρωες», ο Fabien Marsaud αφηγείται τη δωδεκάμηνη περιπέτειά του και τις εμπειρίες τόσο τις δικές του όσο και των ομοιοπαθών συντρόφων του από το Κέντρο Αποκατάστασης.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στην ελληνική γλώσσα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση της Χάρης Αλεξίου.

Πηγή: athensblog.touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!