Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Προβάδισμα η Παρί, 3-1 την Τσέλσι


Το γκολ του Χαβιέρ Παστόρε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων κατέστησε ξεκάθαρο φαβορί την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρόκριση από τα προημιτελικά του Champions League, μετά από τη νίκη 3-1 επί της Τσέλσι στο "Παρκ ντε Πρενς".

Ο Αργεντινός μέσος σκόραρε με καταπληκτική ατομική ενέργεια στο τέλος, αποδίδοντας δικαιοσύνη για την εικόνα του αγώνα, όπου οι "μπλε" διασώθηκαν μόνο κατά διαστήματα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από την αρχή και προηγήθηκαν από το 4ο λεπτό με γκολ του Εσέκιελ Λαβέτσι. Το πόδι τους παρέμεινε στο γκάζι, ωστόσο η ανατροπή του Οσκάρ στην περιοχή, έδωσε την ευκαιρία στον Εντέν Αζάρ να ισοφαρίσει με πέναλτι.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο διατήρησε την αμυντική φιλοσοφία της κι έδωσε χώρους στους πρωταθλητές Γαλλίας, που είχαν μειονέκτημα με το σκορ στο 1-1, λόγω του εκτός έδρας γκολ της Τσέλσι.

Μία καλή κεφαλιά του Λαβέτσι σήκωσε στο πόδι το "Παρκ ντε Πρενς" και στο 61' ο Ντάβιντ Λουίζ σημείωσε αυτογκόλ κι επέστρεψε το προβάδισμα στην Παρί. Ο Μουρίνιο είχε περάσει στο παιχνίδι ήδη τον Φερνάντο Τόρες κι ο Λοράν Μπλαν αναγκάστηκε να αποσύρει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Μάρκο Βεράτι λόγω τραυματισμών.

Οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την ατυχία και η Παρί συνέχισε να δημιουργεί φάσεις, μέχρι που ο Παστόρε έγραψε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

Παρί Σεν Ζερμέν (Μπλαν): Σιρίγκου, Ζαλέ, Άλεξ, Σίλβα, Μάξγουελ, Βεράτι (76' Καμπάιγ), Μότα, Ματουιντί, Καβάνι, Λαβέτσι (84' Παστόρε), Ιμπραχίμοβιτς (68' Λούκας)

Τσέλσι (Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λουίζ, Γουίλιαν, Οσκάρ (72' Λάμπαρντ), Αζάρ, Σίρλε (59' Τόρες)

Πηγή: nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!