Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ποιος θα πάρει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ποιος τη Ρεάλ Μαδρίτης


Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα στην πόλη της Εφές με 83-78 και πάνε στον ελληνικό εμφύλιο για να επιλέξουν αντίπαλο.
Του έχει γίνει συνήθεια να περνάει σαν σίφουνας από την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός. Αυτή τη φορά επικράτησε της Εφές Αναντόλου με 83-78 και πλέον πηγαίνει την επόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για να επιλέξει αντίπαλο και αυτός με την σειρά του (σ.σ όπως και οι πράσινοι) για την φάση των προημιτελικών.
 Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έλεγξαν από τα πρώτα λεπτά του ματς το παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους παρά τις προσπάθειες των Τούρκων να πάρουν τη νίκη-γοήτρου. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων που δεν είχε και πάλι στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη και Στράτο Περπέρογλου, μοίρασε  χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του , που άρπαξαν την ευκαιρία  έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ εντός παιδιάς να κάνουν πιο εύκολο το βράδυ για τους Πειραιώτες στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης με 17 πόντους, ενώ είχε ακόμα τέσσερις ασίστ, ένα ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Από τους ηττημένους, ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Τζαμόν Γκόρντον σκόραραν από 16 πόντους, με τον πρώτο να συνεισφέρει και τέσσερα ριμπάουντ και δύο ασίστ και το δεύτερο, εννέα ασίστ, πέντε ριμπάουντ και δύο κλεψίματα.


Δεκάλεπτα: 18-19, 32-43, 60-67, 78-83.

Αναντολού Εφές (Αγγέλου): Οσμάν 4, Βασιλειάδης 16, Μπατούκ 8, Γκονλούμ 7, Κιλιτσλί 2, Σαβάνοβιτς 3, Γκόρντον 16, Πλάνινιτς 8, Μπιέλιτσα 14.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 6, Σερμαντίνι 10, Ντάνστον 13, Σπανούλης 17, Παπαπέτρου 5, Σλούκας 7, Κόλινς 4, Σίμονς 6, Μάντζαρης, Καββαδάς 2, Λοτζέσκι 13 (δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κατσίβελης).

Πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!