Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ


Στο 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο «BUSINESS MENTALITY - Γρήγορες Νίκες» το οποίο πραγματοποιήθηκε  στις 28 και 29 Μαρτίου 2014, στην Θεσσαλονίκη  από την εταιρία AIDA MARKETNG στα πλαίσια του Μoney Show  συμμετείχαν ως ομιλητές τα μέλη της ομάδας συντονισμού Κεντρική Μακεδονία –Μπροστά, Πανας Απόστολος και Μαρία Φωτιάδου.

Στόχος του φετινού συνεδρίου ήταν μέσα από τις ομιλίες επιτυχημένων  επιχειρηματιών αλλά και τα πρακτικά σεμινάρια, ήταν να διατηρηθεί ζωντανό το κίνητρο του επιχειρείν. Με τον τίτλο Γρήγορες Νίκες το συνέδριο BUSINESS MENTALITY κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να θυμίσει σε όλους τους συμμετέχοντες ότι ο ενθουσιασμός κρατά το κίνητρο ζωντανό και δίνει ώθηση να συνεχίσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

Ο κ. Πάνας τοποθετήθηκε για την αναπτυξιακή προοπτική τέτοιων συνεδρίων και την ανάγκη περιφερειακής αποκέντρωσης τέτοιων προσπαθειών ενώ η κ. Φωτιάδου ήταν εισηγήτρια σε workshop με θέμα την επικοινωνία.

Η  πρωτοβουλία Κεντρική Μακεδονία –Μπροστά θα συνεχίζει να στηρίζει προσπάθειες που
ενισχύουν  και  προωθούν το  πνεύμα και τη νοοτροπία του επιχειρείν στην κοινωνία και τους πολίτες, ιδιαίτερα της νεολαίας ώστε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να ενθαρρύνει την επιχειρηματική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!