Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εξελίξεις στις θεραπείες με τα Βλαστοκύτταρα


Tη θεραπεία για πολλές σοβαρές ανίατες ασθένειες υπόσχονται σήμερα οι νέες εξελίξεις στη χρήση των βλαστοκυττάρων.

Στην Ελλάδα οι θεραπευτικές χρήσεις των βλαστοκυττάρων αποτελούν ήδη μια πραγματικότητα ενώ η χρήση τους έχει εξαπλωθεί και σε άλλους τομείς της ιατρικής.

«Εξελίξεις στις θεραπείες με τα βλαστοκύτταρα» είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Απριλίου, ώρα 18.00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων στα Χανιά, και την την Κυριακή, 6 Απριλίου, ώρα 12.00 στην Αίθουσα Ανδρόγεω στο Ηράκλειο, με ομιλητές:

-τον Πρόεδρο της Τράπεζας Αρχέγονων Κυττάρων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΤΑΚ.ΕΙΕ), Καθηγητή Βιοχημείας, Δρ. Γεώργιο Κολιάκο
-την Επιστημονική Υπεύθυνο της Biohellenika, Καθηγήτρια Εμβρυολογίας – Ιστολογίας, Δρ. Κοκκώνα Κουζή

Η ομιλία στα Χανιά, διοργανώνετε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων και του Επιμελητηρίου Χανίων. Η ομιλία στο Ηράκλειο, διοργανώνετε υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου. Και οι δύο ημερίδες είναι με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο και απευθύνονται σε ζευγάρια, μελλοντικούς γονείς, εγκύους, οικογένειες, επαγγελματίες υγείας καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τα βλαστοκύτταρα!

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!