Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ


Δεν έχει ξαναγίνει. Ο Θέμος Αναστασιάδης κατηγορεί τον Μάκη Τριανταφυλόπουλο, ότι είναι μπλεγμένος στην δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Η κατηγορία ακόμα κι αν δεν ευσταθεί είναι βαρύτατη.
Ο Αναστασιάδης ούτε λίγο, ούτε πολύ θεωρεί τον πρώην συνέταιρό του ικανό να φτάσει στο έγκλημα. Να σκοτώσει έναν δημοσιογράφο που για χρόνια τον είχε προσωπικό του αρχισυντάκτη.
Υπ΄ όψιν ότι η δολοφονία από τους άγνωστους δεν έχει διαλευκανθεί και παραμένει  φάκελλος ανοιχτός στην αντιτρομοκρατική.
Ο πόλεμος ανάμεσα στον επιτιθέμενο εδώ και χρόνια Τριανταφυλόπουλο και τον αμυνόμενο Αναστασιάδη δεν έχει κοπάσει μετά το σκάνδαλο μιας συμβασιούχου υπάλληλου του υπουργείο πολιτισμού, την απόπειρα αυτοκτονίας του εραστή της και τα σεξ πορνό βίντεο στης ιδιαίτερες στιγμές τους. Και βέβαια το αδήλωτο  ποσό τον 5 εκ. ευρώ του Θέμου Αναστασιάδη. Όλα αυτά ήταν αρκετά  για να επέλθει η ρήξη στους δύο συνεταίρους.

Πηγή: apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!