Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ανοιξιάτικο bazaar στην αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου «Ακαδήμεια» (6/4/2014)


Το Πάσχα πλησιάζει και η αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου «Ακαδήμεια» θα στολιστεί και πάλι με λαμπάδες, κοσμήματα, σαπουνάκια και άλλες χειροποίητες δημιουργίες!
Την Κυριακή 6 Απριλίου σας περιμένουμε στο SPRING BREAK BAZAAR μας από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα για να πάρετε όμορφα και οικονομικά δώρα για τα βαφτιστήρια και τον εαυτό σας! Πάρτε μια μικρή γεύση από τις δημιουργούς μας!
Η Δέσποινα και η Αλεξία θα μας παρουσιάσουν πασχαλινά αυγά διακοσμημένα με μαλλί, βαζάκια και αυγά διακοσμημένα, ξύλινα και άλλα χειροποίητα μαγνητάκια, κατασκευές από δέρμα (βραχιόλια, πορτοφολάκια), κοσμήματα με χάντρες και μενταγιόν, ευχετήριες καρτούλες, υφασμάτινες τσάντες διακοσμημένες, λευκά T- shirt με στάμπες και δημιουργίες patchwork (κασετίνες από τζιν κ.α.), δηλαδή μια μεγάλη ποικιλία για κάθε πασχαλινό δώρο!
Τα γλυκύτατα Pretty Little Things θα είναι -όπως πάντα- και πάλι κοντά μας προσφέροντας λαχταριστές δημιουργίες…από πολυμερικό πηλό, που θα μας κάνουν να χαμογελάμε και να τα λατρεύουμε!
Η συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων HLis αποτελείται από μικρά καθημερινά αντικείμενα τέχνης, που μεταφέρουν στο σήμερα την τεχνογνωσία και την οικογενειακή παράδοση 40 ετών.
Η Μαρίκα έρχεται από την Αρχαία Ολυμπία και ως γεωπόνος με γνώση στα βότανα και στις προσφορές της φύσης μας φέρνει τα Nature’s Chic χειροποίητα προϊόντα! Μυρωδάτα σαπούνια, αιθέρια έλαια και…οδηγίες για χειροποίητα είδη οικιακής χρήσης!

Πηγή: infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!