Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ταξιδεύοντας μαζί της!


Όλοι μιλούν για αυτή. Στις φυλλάδες της έχει γράψει σημαντικές ιστορίες και τις περισσότερες φορές αν όχι όλες πρωταγωνιστεί σε όλα τα σημαντικά και σπουδαία γεγονότα της δημοσιογραφίας. Ο λόγος γίνεται για την διάσημη εφημερίδα των "New York Times". Αυτή την φορά θα εντυπωσιάσει το κοινό και τους αναγνώστες προσφέροντάς τους, ειδήσεις ιδιαίτερου ενδιαφέροντος μιας και θα τους ταξιδέψει σε χώρες που είναι παρμένες και εμπνευσμένες από μαγικά τοπία, ονειρικά σοκάκια και έντονες αποχρώσεις ζωής.
Πως θα σας φαινόταν να ταξιδέψετε δίπλα σε εγκεκριμένους συντάκτες, ρεπόρτερ και ανθρώπους γενικότερα που έχουν αφιερώσει την ζωή τους ταξιδεύοντας, ερευνώντας και προτείνοντας δημόσια τις δικές τους εμπειρίες; Το πρόγραμμα Times Journeys προσφέρει 21 διαφορετικές πολυτελείς ταξιδιωτικές προτάσεις σε όλο τον κόσμο, με τους ταξιδιώτες να συνοδεύονται από εμπειρογνώμονες δημοσιογράφους και συντάκτες που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο τομέα.

Μεταξύ των προορισμών συγκαταλέγονται η Κίνα, η Γαλλία, η Ινδία, το Ισραήλ, η Κένυα, η Νέα Ζηλανδία, το Περού και η Τανζανία. Το πρόγραμμα είναι μια διευρυμένη έκδοση των ταξιδιών κρουαζιέρας, που ξεκίνησαν να προσφέρουν οι Times το 2012. Τα ταξίδια οργανώνονται στη συνέχεια από τρία κορυφαία τουριστικά γραφεία. Οι τιμές ξεκινούν από 4.095 δολάρια (2.949 ευρώ) μέχρι και 16.995 δολάρια (12.240 ευρώ) το άτομο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!