Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Φαντασμαγορικά εγκαίνια του Pomegranate στη Χαλκιδική


Με μια φαντασμαγορική τελετή εγκαινιάζεται απόψε το Pomegranate Wellness Spa Hotel, το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων που δημιούργησαν οι ρώσοι επιχειρηματίες Artem Chayka και Oga Lopatina στο άλλοτε Portes Palace, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος πραγματοποίησε και τα εγκαίνια, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,  ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, ενώ τη ρωσική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Πολιτισμού Βλαντιμίρ Μεντίνσκι.
Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου, στο οποίο επενδύθηκαν δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ, ολοκληρώθηκε το 2013, με επεμβάσεις που έγιναν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων φιλοξενούμενων. Άλλωστε, το Pomegranate απευθύνεται κυρίως σε εύπορους Ρώσους αλλά και σε τουρίστες υψηλών εισοδημάτων από τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αναμένεται να βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, ο Αντώνης Ρέμος και ο γνωστός Ρώσος Philipp Kirkorov.



Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!