Κυριακή 27 Απριλίου 2014

12 ράβδοι χρυσού στο στομάχι ενός Ινδού Επιχειρηματία!


12 ράβδους χρυσού ανακάλυψε ένας Ινδός γιατρός στο στομάχι ενός Ινδού Επιχειρηματία.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές του BBC, O 63χρονος επισκέφτηκε το νοσοκομείο μετά από έντονα συμπτώματα τάσης προς εμετό και δυσκολία στην κατάποση. Ο ασθενής θέλοντας να δικαιολογήσει την άφιξή του, είπε στο γιατρό πως κατάπιε ένα καπάκι μπουκαλιού επάνω στα νεύρα του, την στιγμή που διαφωνούσε με την γυναίκα του.

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν πως στο στομάχι του επιχειρηματία δεν κρυβόταν ένα καπάκι αλλά 12 μπάρες χρυσού, βάρους περίπου 400 γραμμαρίων συνολικά!

Ο ασθενής είχε μπει στο νοσοκομείο και την προηγούμενη εβδομάδα με οξείες εντερικές διαταραχές.

Στο ιστορικό του ανακαλύφθηκε επίσης ότι είναι διαβητικός.

"Ήταν μια απαιτητική εγχείριση, που διήρκεσε τρεις ώρες. Ήταν αρκετά ηλικιωμένος για τέτοια επέμβαση και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Βρήκαμε δώδεκα μπάρες χρυσού, όλες μαζί, σε μια... γωνιά του στομάχου. Ήταν η πρώτη φορά που βρήκα χρυσό μέσα σε στομάχι, παρά τα πολλά χρόνια που κάνω εγχειρήσεις. Δεν είχα ξανά τέτοιο ιατρικό ιστορικό στη ζωή μου. Όταν είδαμε το χρυσό, ήταν κάτι απίστευτο", είπε ο γιατρός δρ. Ραμαχαντράν.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!