Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ




Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ανακήρυξη
των υποψηφίων του συνδυασμού «νέα προποντίδα Σύγχρονος Δήμος».


Στο κατάμεστο θέατρο Νέων Μουδανιών, ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς ανακοίνωσε τις βασικές θέσεις του προγράμματός του και στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του.


Ο κόσμος μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες και θερμό κλίμα υποδέχτηκε τον υποψήφιο δήμαρχο και έδωσε τον παλμό για νίκη στηρίζοντας όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των τρανταχτών ονομάτων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Καρρά.

Ο υπ. δήμαρχος Μανώλης Καρράς, αφού παρουσίασε τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του με σύνολο 147 Συμβούλων, τόνισε:
«Ξέρουμε, μπορούμε, είμαστε έτοιμοι και θα το πετύχουμε…».

«Είμαστε μία πολυσυλλεκτική συμμαχία δυνάμεων χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις. Το ενδιαφέρον μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι πρόσκαιρο ούτε έχει σχέση με ιδιωτικά ή ιδιοτελή συμφέροντα. Είμαστε άνθρωποι των έργων με ρεαλιστικό σχεδιασμό για το μέλλον κι όχι ανέφικτες υποσχέσεις».

Τόνισε ότι το πρόγραμμά του με προτεραιότητα πάντα στον άνθρωπο, στοχεύει σε μεγάλα έργα υποδομών (όπως λιμενικές εγκαταστάσεις, οδικοί κόμβοι, σύνδεση περιοχών του δήμου με Θεσσαλονίκη μέσω προαστιακού κ. α.), που μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσα από τα επιδοτούμενα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Επίσης συνεχίζοντας, εξήγησε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού του στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό, την κοινωνική μέριμνα, την ποιότητα ζωής και κυρίως την εκπαίδευση και την παιδεία.

«Πετύχαμε το νοικοκύρεμα των Οικονομικών του Δήμου» και αφού παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού για την κεντρική διοίκηση του Δήμου για την επόμενη πενταετία, υποσχέθηκε να οδηγήσει το Δήμο εκεί που τον οραματίζεται ο κάθε δημότης και όπως του αξίζει, με κριτήριο πάντα την ανιδιοτελή προσφορά, τη γνώση και την εμπειρία.

Να, γιατί ζητάμε την δική σας δυναμική συστράτευση, για να πετύχουμε τους στόχους μας σ’ αυτόν τον τόπο όπου μεγαλώσαμε εμείς και μεγαλώνουν τώρα τα παιδιά μας, στον τόπο αυτό που ζούμε και αγαπάμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!