Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Impervious invisible spray |Κάνετε το iPhone σας πραγματικά αδιάβοχο!


Ένα νέο project που αναζητά κεφάλαια εκκίνησης στο Kickstarter έχει ως στόχο να κάνει το iPhone  σας αδιάβροχο, χάριν σε μία αδιαπέραστη αόρατη επίστρωση. Η βλάβες από το νερό είναι οι κορυφαίες αιτίες για ζημιά στην απόδοση και αρκετές συσκευές δεν μπορούν να προστατευτούν από αυτή. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές τηλεφώνων όπου στις high end συσκευές τους, προσφέρουν προστασία από σκόνη και νερό, πιστοποιημένα. Η Apple δεν έχει ακόμη προσθέσει τέτοια ανθεκτικότητα στα iPhones.
Οι συσκευές της Apple είναι πολύ δημοφιλείς σε όλον τον κόσμο και σε κάθε επανέκδοσή τους κερδίζει επιπλέον οπαδούς. Η αντοχή αυτών των συσκευών είναι πλέον ζητούμενο και απαίτηση, καθώς ο χρήστης πληρώνει αρκετά χρήματα και αναζητά συσκευές που αντέχουν στην καθημερινή φθορά. Η ζημιά από νερό μπορεί να οδηγήσει σε ακριβά τιμολόγια επισκευής. Εδώ έρχεται το project το οποίο επιδιώκει τώρα να κάνει το iPhone σας αδιάβροχο, εφαρμόζοντας μέσω ψεκασμού μία αόρατη επίστρωση.
Η περιγραφή του διαβεβαιώνει επίσης πως το αδιαπέρατο σπρέι αδιαβροχοποίησης, δεν θα βλάψει το iPhone σας με οποιονδήποτε τρόπο ούτε θα αφήσει κατάλοιπα στη συσκευή. Το διάλυμα που χρησιμοποιείται γι αυτόν τον υδρόφοβο ψεκασμό, δεν βασίζεται στο νερό και είναι απολύτως κατάλληλο για ηλεκτρονικά μέρη.
Έχει διάρκεια ζωής 3 χρόνια σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που απαιτούν από τους χρήστες συνεχή εκ νέου εφαρμογή της επικάλυψης. Όπως προαναφέραμε το συγκεκριμένο project αναζητά κεφάλαια προκειμένου να περάσει το σπρέι αδιαβροχοποίησης από την σχεδιασμό, στην πραγματική παραγωγή. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο Kickstarter

Πηγή: appleteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!