Τρίτη 29 Απριλίου 2014

10χρονος έσπασε τα νεύρα στον απαγωγέα του και εκείνος τον άφησε!


Ένα τραγούδι έσωσε τον 10χρονο Willie Myrick από τα χέρια του απαγωγέα του. Ο μικρούλης άρχισε να τραγουδάει με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει και να τον αφήσει ελεύθερο.

Πως πραγματοποιήθηκε όμως η απαγωγή;

To αγοράκι καθόταν ανέμελο στην αυλή του σπιτιού του και έπαιζε. Ξαφνικά βλέπει μπροστά του ένα χαρτονόμισμα. Την στιγμή που έσκυψε να το πάρει ένας άνδρας
άρπαξε τον μικρό και τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο.

Ο Willie διηγείται στην αστυνομία. 'Μου είπε να μην βγάλω τσιμουδιά, να είμαι ήρεμος και καλό παιδί". Εγώ δεν μπόρεσα να υπακούσω και άρχισα να τραγουδώ ένα τραγούδι γκόσπελ. Συγκεκριμένα το "Every Praise". (Με τον όρο Γκόσπελ (gospel=ευαγγέλιο) αναφερόμαστε στη μουσική των μαύρων της Αμερικής, η οποία προήλθε από την παράδοση της εκκλησιαστικής λειτουργίας προτεσταντικών εκκλησιών και αναπτύχθηκε γύρω στα 1870, με σαφείς μουσικές επιρροές από τα σπιρίτσουαλς και τα μπλουζ).

O απαγωγέας άρχισε να βρίζει τον μικρό καλλιτέχνη, λέγοντάς του να σταματήσει. Ο νεαρός καλλιτέχνης μην υπακούοντας στις διαταγές του απαγωγέα, συνέχισε να τραγουδά επί τρεις ώρες.

 Αποτέλεσμα;

Τον έβαλε στο αυτοκίνητο και τον πέταξε στο πρώτο στενό που βρήκε μπροστά του. Ο μικρός μπήκε σε ένα σπίτι και ζήτησε να επικοινωνήσουν με την οικογένειά του.

 Οι αρχές μη έχοντας ακριβή στοιχεία του απαγωγέα, ελπίζουν πως με την βοήθεια του μικρού, θα φτιάξουν το σκίτσο και σε μικρό χρονικό διάστημα θα τον εντοπίσουν!
 
Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!