Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Κλούνεϊ θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;


Ο ωραίος γόης και εργένης του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με επίσημες πηγές των Ξένων- Μέσων- Μαζικής- Ενημέρωσης και των Life-Style περιοδικών αρραβωνιάστηκε. Τυχερή; Η δικηγόρος από την Βρετανία Αμάλ Αλαμουντίν, 36 χρονών.

Η γοητευτική γυναίκα φαίνεται να μάγεψε τον star και φυσικά εκείνος δέχτηκε να δώσει όρκους, λίγο πριν ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

Η 36χρονη, αν και νέα, έχει ήδη κάνει μία φοβερή καριέρα στο χώρο της νομικής επιστήμης. Ασχολείται με το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν τον Οκτώβριο στο Λονδίνο, σύμφωνα με το People. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί μαζί στη Νέα Υόρκη, ενώ έχουν ταξιδέψει στην Τανζανία και τις Σεϊχέλες.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από AΠΕ/Γαλλικό

«Ο Τζορτζ και η Αμαλ δεν το κρύβουν ούτε όμως και το προβάλλουν»

Ο Κλούνεϊ είχε πολλές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ δεν φάνηκε να θέλει μια μακροχρόνια δέσμευση.

«Δεν είχα ποτέ τέτοιες φιλοδοξίες» δήλωσε πέρυσι, σε συνέντευξή του στο Esquire ο Κλούνεϊ. «Παντρεύτηκα το 1989. Δεν ήμουν πολύ καλός σε αυτό. Λέγεται ότι μετά το διαζύγιο είπα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ ξανά και δεν έχω ξαναμιλήσει γι' αυτό το θέμα από τότε» είχε προσθέσει.
 
Πηγή: gamoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!