Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ





Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των υποψηφίων συνδυασμών του Δήμου Νέας Προποντίδας και αφού ο κ. Τσούφης κατάλαβε ότι δεν έχει ελπίδες να κερδίσει αυτή την εκλογική αναμέτρηση, κατέφυγε σε χτυπήματα κάτω από την ζώνη στους εκλογικούς του αντιπάλους.

Ο κ. Τσούφης πριν από λίγο κατέθεσε μηνύσεις κατά των κ. Γεωργαλά, Καμπάνη και άλλων  υποψηφίων για «ανέμους και ύδατα» με προφανή σκοπό να μεταφέρει το πεδίο του αγώνα σε βρώμικα και ανήθικα τερέν.

Ίσως ο κ. Τσούφης αισθάνεται καλύτερα παίζοντας σε αυτό το γήπεδο αφού απέδειξε ότι παίζοντας ηθικά και πολιτικά δεν έχει ελπίδα εκλογής. Όμως θα έπρεπε να ξέρει ο κ. Τσούφης ότι τόσο στο Δήμο Νέας Προποντίδας, όσο και στους πρώην Δήμους Μουδανιών, Τριγλίας και Καλλικράτειας, οι προεκλογικοί αγώνες γινόταν πάντα σκληρά αλλά με ηθική και με πολιτικούς όρους.

Τα νέα ήθη του κ. Τσούφη, που με αυτά θέλει να εμποτίσει την «Νέα Γενιά» και να χαράξει «Νέα Πορεία» δεν έχουν θέση, όχι μόνο στην Νέα Προποντίδα αλλά και γενικά στην πολιτική ζωή του τόπου. 

5 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ.
    ΕΤΣΙ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Τσούφης προσήλθε στο ΑΤ Μουδανιών με σκοπό να καταθέσει μήνυση εναντίον υποψηφίων του κ. Καρρά για συκοφαντική δυσφήμηση. Το νέο μαθεύτηκε γρήγορα και μετά από αντιδράσεις ο κ. Τσούφης αποφάσισε να ζητήσει να γίνουν απλές συστάσεις. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχει καμία σχέση με παλιές υποθέσεις των εμπλεκομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος εχασε την τσιπα του να την βρει ο τσουφης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!