Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ποιος είπε πως ο Richard Gere είναι ατάλαντος;


Δεν είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι των Life-style περιοδικών, που αποδίδουν την καριέρα του διάσημου σταρ  Richard Gere στην γοητεία του και στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά όχι στο υποκριτικό του ταλέντο.

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ που έχει κλέψει τις καρδιές εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο δίνει την δική του απάντηση στα κακόβουλα και επικριτικά σχόλια.

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να πείσει όλους εκείνους που δεν πιστεύουν στο ταλέντο του και στο υποκριτικό του χάρισμα.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Time Out of Mind», ο Richard Gere υποδύεται έναν άστεγο. Κατά την διάρκεια του γυρίσματος μία Γαλλίδα τουρίστρια περνούσε από το σημείο. Μην γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει- σταμάτησε και του πρόσφερε φαγητό. Συγκεκριμένα ένα κομμάτι πίτσα που η ίδια είχε αγοράσει για τον εαυτό της.

Εκείνος μην θέλοντας να χάσει την ευκαιρία να αποδείξει για άλλη μία φορά το καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο, δεν έδωσε στην τουρίστρια τα στοιχεία της. Το μόνο που της είπε «Ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σε έχει καλά».

Δύο μέρες μετά η Gombeau είδε το πρόσωπό της στην εφημερίδα και τότε κατάλαβε πως είχε προσφέρει το φαγητό της στον Gere!

Τον Richard Gere κατέγραφαν κάμερες που ήταν όμως σε απόσταση κι έτσι δεν ήταν με την πρώτη ματιά εμφανές πως επρόκειτο για σκηνή γυρισμάτων.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!