Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αθώωσε ο δικαστής τον "φονιά" με την πιπίλα!


Σε δίκη παρέπεμψε ένα μωρό εννέα μηνών, ένας Πακιστανός αστυνομικός με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τοπικών αξιωματούχων

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου.

Ο "κακοποιός" που θεωρείτε ο νεότερος της σύγχρονης ιστορίας, συνελήφθη μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας με την κατηγορία ότι εκτόξευσε πέτρες εναντίον των υπαλλήλων μιας εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν σπίτια με "πειραγμένους" καταμετρητές στα προάστια της Λαχόρης.

Η αναφορά του αστυνομικού προκάλεσε γέλιο στον Εισαγγελέα του δικαστηρίου. Όσοι παρευρέθηκαν στην δίκη, έμειναν έκπληκτοι από τα όσα έγραψε ο αστυνομικός στην αναφορά. "Πως είναι δυνατόν ένα μωράκι να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια" φώναζαν οι παρευρισκόμενοι;

Ο μικρούλης μαζί με άλλους 30 κατηγορουμένους παρουσιάστηκε στην δίκη ενώπιον των δικαστών. Ο παππούς του τον κρατούσε αγκαλιά ενώ τον τάιζε με το μπιμπερό. Ο μικρός έκλαιγε καθ' όλη την διαδικασία.

Ο δικαστής βλέποντας την όλη κατάσταση, αντιλαμβανόμενος φυσικά τον παραλογισμό του αστυνομικού, τον έθεσε σε διαθεσιμότητα ενώ αθώωσε τον "φονιά με την πιπίλα".

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!