Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Από το Σεπτέμβριο θα πετά Ρώμη και Βρυξέλλες


Δύο νέους προορισμούς από Αθήνα για Ρώμη και Βρυξέλλες ανακοίνωσε η Rynair, καθώς και νέες καθημερινές πτήσεις προς Λονδίνο και Θεσσαλονίκη που θα προστεθούν αυτό το χειμώνα στα δρομολόγια της.

Η ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους παρουσίασε σήμερα την ιστοσελίδα της στα ελληνικά, που έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει το ελληνικό κοινό (www.ryanair.com/gr).

Πιο αναλυτικά, από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη η Ryanair θα πετά από Αθήνα Βρυξέλες Charleroi και Ρώμη Ciampino, ενώ τις ίδιες ημέρες θα ξεκινήσει και η δεύτερη καθημερινή πτήση από και προς Λονδίνο, ενώ θα προστεθεί και μια επιπλέον καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία θα εγκαταστήσει ένα νέο αεροσκάφος στη βάση της Αθήνας για να εξυπηρετήσει τα καινούρια δρομολόγια.

Για να εορτάσει τη νέα ελληνική ιστοσελίδα και το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας η Ryanair προσφέρει θέσεις από € 14.99 για ταξίδια τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!