Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ελληνική κουζίνα - ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ


Υλικά:
250 γραμ. φιλετάκια κοτόπουλου
350 γραμ. πένες
4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
2 κουταλιές της σούπας πάπρικα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κούπα ζωμός κότας

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα φιλετάκια σε μπουκιές.
Τα σοτάρουμε σε κατσαρόλα και κατόπιν ρίχνουμε τα κρεμμύδια και την πάπρικα.
Σβήνουμε με το ζωμό κότας και προσθέτουμε τρεις κούπες νερό.
Αφήνουμε να βράσει 5 λεπτά και ρίχνουμε τις πένες. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε άλλα 2 λεπτά.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!