Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αποθέωση για Μπεργκ από τον διεθνή Τύπο


Σύσσωμος ο διεθνής Τύπος εκθειάζει τον Μάρκους Μπεργκ για το χατ-τρικ στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αίσθηση προκάλεσε η άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού στα διεθνή media που κάνουν αναφορά και στα επεισόδια.
"Ήρωα του τελικού" χαρακτηρίζει ο σουηδικός Τύπος τον Μάρκους Μπεργκ, ενώ ειδική μνεία για τους Σίλντενφελντ, Πράνιτς και Πέτριτς κάνουν οι Κροάτες.
"Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο με νίκη επί του ΠΑΟΚ σε έναν τελικό που αμαυρώθηκε από τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων με την αστυνομία", αναφέρει η Daily Mail.
To Reuters εστιάζει στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στον τίτλο του, "Τα τρία γκολ του Μπεργκ βοήθησαν τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το Κύπελλο".


Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους επικέντρωσαν τα άρθρα τους, στον Ζέκα.

"Ο Ζέκα βοήθησε τον Παναθηναϊκό να στεφθεί Κυπελλούχος", τονίζει η "O'Jogo".

"O Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο σε έναν τελικό που επισκιάστηκε επεισόδια" υπογράμμισε η A Bola.

"Πράνιτς, Σίφο και Πέτριτς κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδα. Έπαιξαν σε ολόκληρο το ματς οι Ντάνιελ Πράνιτς, Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ ο Πέτριτς πέρασε αλλαγή στο τέλος", επισημαίνει η κροατική  "vecernji.hr".

Η ισπανική Marca γράφει: "Ο Παναθηναϊκό κατακτά τον πρώτο του τίτλο από το 2010", ενώ πιο λιτός είναι ο τίτλος της Αs: "O Παναθηναϊκός άρπαξε το Κύπελλο".

Το γερμανικό Kicker, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Μάρκους Μπεργκ. "Ο Μπεργκ έκανε την διαφορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

"Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο σε έναν τελικό που σημαδεύτηκε από επεισόδια", το σχόλιο του βελγικού "Het Laatste Nieuws".


Η ολλανδική De Telegraaf θυμήθηκε τον Χουμπ Στέφενς. "Ο Μάρκους Μπεργκ γκρέμισε τον ΠΑΟΚ. Ο Στέφενς μπορεί να βρίσκεται στην Στουτγκάρδη την οποία προσπαθεί να κρατήσει στην Μπουντεσλίγκα, την στιγμή που πρώην ομάδα του, ο ΠΑΟΚ παλεύει για επιτυχίες. Ο ΠΑΟΚ έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 4-1".

"Ο Μάρκους Μπεργκ με χατ-τρικ δίνει το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό", αναφέρει το "soccernews.nl".


Πηγή: sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!