Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Βενιζέλος: Η ΔΗΜΑΡ λειτουργεί παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ


Ευθεία επίθεση στη Δημοκρατική Αριστερά και έμμεση στον πρόεδρο της Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε διακαναλίκή συνέντευξη (στο KONTRA, στο ΕΧΤΡΑ CHANNEL και το ACTION24) που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Ο κ. Κουβέλης είναι αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ και μολονότι για τον ίδιο δεν έχω να πω κάτι, η ΔΗΜΑΡ λειτουργεία παραστικά προς το ΠΑΣΟΚ και επιχειρεί να κλέψει ιδέες και στελέχη απο εδώ και από εκεί, ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Συνεχίζοντας μάλιστα  - αν και χωρίς να απευθύνεται άμεσα για τον κ. Κουβέλη - ότι πολιτικό ήθος σημαίνει έχω σταθερότητα, θάρρος, αναλαμβάνω ρόλο και κόστος και δεν είναι οι υποκρισίες, τα καλά λόγια οι γλυκές συμπεριφορές.

Ερωτηθείς για τον κ. Παπανδρέου αφού ξεκαθάρισε ότι δεν τον θεωρεί αντίπαλο, σημείωσε με νόημα ότι αν υπάρχει ένας Έλληνας που πρέπει να ενδιαφέρεται για την επιτυχία μας, αυτός θα έπρεπε να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Διευκρίνισε, παράλληλα, ότι δεν προχώρησε στη διαγραφή του μετά την καταψήφιση του άρθρου για τις τράπεζες στην ψηφοφορία της 30ης Μαρτίου «γιατί αυτό είναι παλιές πρακτικές». «Επειδή, δηλαδή, ο Παπανδρέου διέγραψε τον Σημίτη, το ίδιο θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς;» αναρωτήθηκε.

Μιλώντας γενικότερα για την πορεία του ΠΑΣΟΚ και τυχόν απορρόφησή του από την Ελιά ο κ. Βενιζέλος απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι χρήσιμο ως κοινοβουλευτική ομάδα επειδή ελέγχει την κυβέρνηση.

«Το πρόβλημα των εκλογών (σ.σ. του Μαΐου) είναι του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοσκοπήσεων» τόνισε ο κ. Βενιζέλος απαντώντας σε ερώτηση για τα χαμηλά ποσοστά της Ελιάς στις δημοσκοπήσεις ενόψει ευρωεκλογών.

Μιλώντας για τα θέματα της οικονομιάς με επίκεντρο τη συζητήση για τη μείωση του δημοσίου χρέους, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σημειώσουν ότι «η Ελλάδα θα επιβεβαιώσει τη βιωσιμότητα του χρέους της με μικρές παραμετρικές αλλαγές σε ποσοστό επί του ΑΕΠ εντυπωσιακά μικρότερο πολύ κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

Αναφερόμενος, δε, στη συνεργασία με τη ΝΔ ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι η χώρα θα έχει ανάγκη για τα πολλά επόμενα χρόνια από κυβερνήσεις συνεργασίας που πρέπει να είναι πρωτίστως προοδευτικές και αν όχι τότε φιλοευρωπαϊκές.

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!