Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο Διγενής Λακκώματος στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκο: Κάντο οπως στον α΄ γύρο - Πέτρος Ρούζιος: "..... o Διγενής δεν ....υπερτιμά κανέναν!!!!!"


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Διγενή Λακκώματος, για το επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό σήμερα στις Σέρρες, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν η οποία έχει περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Πάντως στο στρατόπεδο της Χαλκιδιώτικης ομάδος υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος ο Διγενής θα τα καταφέρει, αρχής γενομένης από το ματς. Μάλιστα οι παίκτες του Διγενή θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τη......συνταγή του πρώτου γύρου. Τότε, δηλαδή, που είχαν κερδίσει με 3-2 τους Σερραίους, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση,και ουσιαστικά τους εκθρόνισαν από την κορυφή,καθώς είναι χαρακτηριστικό πως από τότε τα ''λιοντάρια'' δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν. Τέλος όσων αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι οι τραυματίες Μανουσαρίδης και Κωστικίδης δύσκολα να προλάβουν τον αγώνα , ενώ απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Τουλκερίδης και Γεωργιάδης. Το παιχνίδι στις Σέρρες θα έχει ιδιαιτερότητες για τέσσερις παίκτες του Διγενή, που στο παρελθόν έπαιξαν στους Σερραίους και αυτοί είναι οι Παπαποστόλου, Ορφανός, Γκουγκουλιάς και Μανουσαρίδης (ο τελευταίος βέβαια θα λείψει). Επίσης την ιστορική φανέλα των "λεονταριων" φόρεσε και ο Λακκωματιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης!!!!

Πηγή: digenhs-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!