Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Νέες συναντήσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ θα έχει ο Νίμιτς


Νέες συναντήσεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ θα έχει στη Νέα Υόρκη ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς -στις συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ- με τους αντιπροσώπους των δύο χωρών, πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Ζόραν Γιολέβσκι, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας του ΟΗΕ, ο κ. Νίμιτς θα έχει αρχικά χωριστές συναντήσεις με τους δυο αντιπροσώπους και ακολούθως θα έχει κοινή συνάντηση μαζί τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, στις 6 Μαΐου.

Όπως σημειώνεται και οι δύο πλευρές αποδέχθηκαν την πρόσκληση. Στόχος των συναντήσεων του κ. Νίμιτς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι η συνέχιση των συνομιλιών που διεξάγονται με τη διαμεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.

Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!