Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Με οικολογικό σήμα βραβεύτηκε το Porto Carras


Με το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key Eco Label βραβεύθηκαν τα τρία ξενοδοχεία του Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική - Porto Carras Meliton 5*, Porto Carras Sithonia 5* και Villa Galin.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα τρία βραβεία Green Key για το 2014 επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις συντονισμένες ενέργειες του Porto Carras Grand Resort που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό.
Το Green Key αντιπροσωπεύει παγκοσμίως το σύμβολο ποιότητας της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής διαχείρισης (eco-label) των ξενοδοχειακών μονάδων, με εθνικό χειριστή την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ). Η βράβευση με το Green Key καταδεικνύει την υπευθυνότητα της επιχείρησης απέναντι στο περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο. Τα βραβεία απονέμονται κάθε χρόνο από την Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του Προγράμματος Green Key της ΕΕΠΦ. Τα ξενοδοχεία αξιολογούνται για το σύνολο των περιβαλλοντικών τους ενεργειών που αφορά τόσο στη διαχείριση της μονάδας, όσο και στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών και της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!