Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση για τη "Θεσσαλονίκη 2020"


Eκδήλωση με θέμα "Θεσσαλονίκη 2020" διοργανώνουν η Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 και o Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct, αύριο 28 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Grand Ballroom του ξενοδοχείου Hyatt Regency, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show 2014 που πραγματοποιείται στις 28 και 29 Μαρτίου στο ξενοδοχείο.

Ομιλητές θα είναι οι:

Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κωνσταντίνος Ζέρβας,  με θέμα «Θεσσαλονίκη 2020: ένα αστικό όραμα»
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα,  με θέμα «Κρίση και νέες εκφάνσεις της Κοινωνικής Αλληλεγγύης»
Ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Αθανάσιος Παππάς, με θέμα «Ανακύκλωση και Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Παρόν – Μέλλον»
Η Πρόεδρος Δ.Σ. Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας «Θεσσαλονίκη 2014» Μαρία Πασχαλίδου, με θέμα «Οι νέοι ονειρεύονται και θέλουν να δημιουργούν, τους βοηθάμε;»
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης Α.Ε. και Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας, με θέμα «Θεσσαλονίκη: Ενιαία Στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης».
Θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης Χασδάι Καπόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!