Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μ.Χαρακόπουλος: Το όραμα που υπηρετώ «από όποια θέση κι αν βρίσκομαι»


Για το όραμα του αγωνιστή του αγροτικού ζητήματος Μαρίνου Αντύπα μίλησε σε εκδήλωση ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, σημειώνοντας πως «αυτό είναι το όραμα που επιδιώκω να υπηρετώ κι εγώ, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι».

«Το όραμα του Μαρίνου Αντύπα ήταν: κλήρος για όλους τους κολίγους, και έγινε πραγματικότητα με θυσίες εκ μέρους των αγροτών αλλά και με οξυδέρκεια και αποφασιστικότητα πολιτικών ηγετών όπως ο εθνάρχης Ελευθέριος Βενιζέλος.» Το δικό μας όραμα πρέπει να είναι η αναζωογόνηση της υπαίθρου με νέους αγρότες, η αύξηση της αγροτικής παραγωγής και της αυτάρκειας σε εγχώρια αγροτικά προϊόντα, ποιοτικά τρόφιμα.
»Αυτό είναι το όραμα που επιδιώκω να υπηρετώ κι εγώ, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι» είπε ο κ. Χαρακόπουλος χαιρετίζοντας τις εκδηλώσεις στη μνήμη του δολοφονηθέντος αγωνιστή που διοργάνωσε ο Δήμος Αγιάς.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, που εμφανίζεται αποφασισμένος για έξοδο από την κυβέρνηση για το θέμα του γάλακτος, έχει δηλώσει πως αναμένει την τελική διαμόρφωση του κειμένου για τη ρύθμιση προκειμένου να τοποθετηθεί.

Πηγή: news.in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!