Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ταξιδιωτικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε


Αν θέλετε τα ταξίδια σας να αποκτήσουν την αξία που τους αρμόζει και να αποτελέσουν για εσάς μία ξεχωριστή εμπειρία, τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές, οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν.

Σας συμβουλεύουμε να ανανεώνετε ή να εκδίδετε έγκαιρα το διαβατήριό σας.

Η διαδικασία έκδοσης ή ανανέωσης του διαβατηρίου, σύμφωνα με επίσημες πηγές, έχει την διάρκεια περίπου των τεσσάρων με έξι εβδομάδων. Χρήσιμο είναι πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες οργάνωσης του ταξιδιού σας να σιγουρευτείτε πως έχετε καλύψει τις εκκρεμότητές σας με τα χαρτιά. Να σας υπενθυμίσουμε πως σε ορισμένες χώρες χρειάζεται το διαβατήριό σας να έχει ανανεωθεί τους τελευταίους 6 μήνες και όχι πιο πριν

Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο της πόλης

Θεωρούμε καλύτερη λύση να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο πόλης ακόμα και αν κοστίζει παραπάνω, παρά να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο στα προάστια ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα στις μετακινήσεις. Σας προτείνουμε να ξοδέψετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να επισκεφτείτε τα όμορφα αξιοθέατα, να κάνετε βόλτες, shopping therapy, να πιείτε τον καφέ σας ή και ακόμα να απολαύστε το φαγητό σας σε κάποιο εστιατόριο ή ταβέρνα, αναλόγως το μέρος το οποίο βρίσκεστε!

Στα ταξίδια σας ακολουθείστε τα γούστα σας και όχι ότι κάνουν οι υπόλοιποι

Μην οργανώνετε τα ταξίδια σας με βάση τα θέλω των άλλων. Αν για παράδειγμα σας αρέσει να επισκεφτείτε το ταξίδι με μόνη σας βούληση να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο καφέ του Παρισιού, μη έχοντας την διάθεση να τραβήξετε φωτογραφίες, να επισκεφτείτε τα μουσεία και πολλά άλλα, εμείς είμαστε υπέρ σας. Άλλωστε κάνουμε ένα ταξίδι επειδή θέλουμε να ξεκουραστούμε και να διασκεδάσουμε και όχι επειδή θέλουμε να αγχωθούμε.

Πηγή: touristorama.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!