Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ελλάδα- Γαλλία προχωρούν μαζί!


Τουριστική συμμαχία αναμένεται  ανάμεσα σε Γαλλία και Ελλάδα. Κύριος στόχος;  Oι δύο χώρες να αξιοποιήσουν τις διεθνείς τουριστικές τάσεις, να οργανώσουν «τουριστικά πακέτα», και να στοχεύσουν ενιαία στις αγορές της Κίνας, των ΗΠΑ και της Βραζιλίας συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο της επίσκεψης της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο Παρίσι.

Η σχετική απόφαση εντάσσεται στην ευρύτερη συνεργασία που από πέρυσι ξεκίνησαν οι δύο χώρες με την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας το οποίο ήδη έχει φέρει αποτελέσματα. Γι’ αυτό και φέτος με αποδοχή και των δύο πλευρών προχωρεί με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς η εφαρμογή του. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία εκπροσώπων του γαλλικού τουρισμού το 2013 οι αφίξεις επισκεπτών από την Γαλλία αυξήθηκαν κατά 19,2% (1 εκατ. 150χιλιάδες άτομα) ενώ για το 2014 σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του CETO(φορέας των Tour Operators) και τις σχετικές προβλέψεις αναμένεται να καταγραφεί νέα άνοδος της τάξης του 15%.

Πηγή: touristorama.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!