Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Πάμπλο Γκαρσία στην Αρναία!

O  Πάμπλο Γκαρσία  έφτασε προχθές στην Αρναία Χαλκιδικής και έμαθε ότι η οδός στην οποία στεγάζονται τα νέα γραφεία του Συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην πόλη μετονομάστηκε σε οδό “Pablo Garcia”.
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αρναίας “Βόρειοι”, κάλεσαν τον πρώην άσσο του Δικεφάλου του Βορρά στα εγκαίνια των νέων γραφείων του και κατάφεραν  τη μετονομασία της οδού που βρίσκονται τα γραφεία σε οδό “Pablo Garcia”!
Ο Ουρουγουανός άσσος, έφθασε στην Αρναία με  τη σύζυγό του και έναν από τους γιους τους,   έμεινε έκπληκτος  όταν έμαθε ότι ο δρόμος που βρίσκεται ο Σύνδεσμος φέρει το όνομά του.
Συγκινημένος από την λατρεία του κόσμου, αλλά και σχολιάζοντας την εθνική μας επέτειο, φώναξε: “Ελευθερία ή Θάνατος” και  είπε ότι στις 25 Αυγούστου του 1821 ξεκίνησε στην πατρίδα του η επανάσταση των Ουρουγουανών κατά των Ισπανών κατακτητών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!