Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ»


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η συμμετοχή του κόσμου στα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται από τον περασμένο Ιούλιο στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης σε μόλις 9 μήνες λειτουργίας έχει υλοποιήσει 30 τμήματα εκπαίδευσης ενηλίκων, μέσα από τα οποία 600 εκπαιδευόμενοι είχαν την  δυνατότητα να καταρτισθούν δωρεάν, σε ποικίλες θεματικές ενότητες. 
Πιο συγκεκριμένα μέχρι σήμερα, έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία 21 εκπαιδευτικά τμήματα, όπου 420 περίπου συμπολίτες μας καταρτίστηκαν σε θέματα πληροφορικής, ξένων γλωσσών, διακόσμησης, πρώτων βοηθειών & τουριστικής ανάπτυξης και πρόκειται να λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. 
Άλλα 9 τμήματα  βρίσκονται σε εξέλιξη τα οποία παρακολουθούν δωρεάν 180 εκπαιδευόμενοι, 
Σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν νέα εκπαιδευτικά τμήματα και να προστεθούν περισσότερες θεματικές ενότητες. 
Ταυτόχρονα έχει δρομολογηθεί η υλοποίηση προγραμμάτων που θα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες υπηρεσιών & φορέων του Δήμου Νέας Προποντίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!